reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bądżmy zgrabne - ćwiczmy!

reklama
Ja jutro pierwszy dzień. O 19 ruszam na cwiczenia. Lekko sie dygam, bo
1. nie mam kondycji
2. moj maz zostaje 2 razy w tyg sam z maksem i zaliczaja kapiel i jedzenie
2. mam wieśniackie spodnie do cwiczen :)
to tyle, heh
boje sie ale zamierzam wejsc tam i powiedziec " ja przepraszam ale ja jestem po porodzie i prosze sie ze mnie nie smiac 8)"

NiaNiu, przerabiałam to w piątek. I jeszcze to wielkie lustro przede mną, w którym musiałam oglądac te moje żałosne próby robienia wygibasów, niczym zwinna sarenka. Jasna sprawa, że sarenką nie byłam :p :p
Powodzenia i głowa do góry! Widziałam Twoje zdjęcia, jest dobrze!! :) :)

Niuńka czy udało Ci się wysłać ??? Bo ja nic nie mam :-[ a sama jakoś nie mogę się zmobilizować, buuuuu.

Nooo, Melanie mnie zlapala ;D
a tak w ogole, to jak tylko lekarz pozwoli mi cwiczyc, to licze na Ciebie :-* Melanie
musze sie wziac za siebie, bo bede musiala wydac kupe kasy na nowe, cieple ciuchy, strasznei mi sie wszystko "pokurczylo" ::) ;)

NiaNia jak zwykle czytam Twoje posty i susze zeby ;D ;D
trzymam za Ciebie kciuki!
obys miala sile sie ruszyc dnia nastepnego :laugh:

A mnie złapał leń i dwa dni odpuściłam sobie cwiczeń ;D No ale dziś się zmobilizuję i zrobię chociaż trochę brzuszków. ::)

reklama
Cześć dziewczyny, ja z moją małą chodzę od miesiąca na jogę dla mamy z dzieckiem, jest super, nikt sie nie dziwi, bo wszystkie sa po porodzie, dobre ćwiczenia na mięśnie brzucha i nie tylko, super relaks i gimnastyka w jednym, polecam!!!!

Do góry