K
reklama
Rozwiązanie
Koc
Test pappa jest testem orientacyjnym ktory bierze sie pod uwage wylacznie razem z badaniem...jezeli test pappa wypadł zle a i usg pokazuje jakies anomalie płodu..wtedy mozna zaczac sie zastanawiać....nie martw sie na zas.....i nie przejmuj
Ja tez zalozylam kilka watkow za pierwszym razem bo nie moglam tego forum ogarnac......wiec luzik arbuzik i nie martw sie na zapas❤
Kochana ja mialam wynik 1:500 i zdrowa ciąża 31tydz..jestesmy po 3 badaniach prenatalnychCzy moje ryzyko że urodze dziecko z zespołem Downa jest niskie czy wysokie jeśli chodzi o wynik Tr21 1 :1608 ? W załączniku zdjęcie
Test pappa jest testem orientacyjnym ktory bierze sie pod uwage wylacznie razem z badaniem...jezeli test pappa wypadł zle a i usg pokazuje jakies anomalie płodu..wtedy mozna zaczac sie zastanawiać....nie martw sie na zas.....i nie przejmuj
Ja tez zalozylam kilka watkow za pierwszym razem bo nie moglam tego forum ogarnac......wiec luzik arbuzik i nie martw sie na zapas❤
U
usunięty
Gość
czy ja Cię obraziłam w jakiś sposób czy tylko usunęłam dwa INNE TAKIE SAME TEMATY KTÓRE DODAŁAŚ??? Bo to dwie inne rzeczy. Moim zadaniem jest pilnować porządku na tym forum konkretnie w tym dziale i jeżeli widzę że temat się powtarza wielokrotnie to co poprostu usuwam. Nie widzę sensu aby w jednym dziale były trzy tego typu tematy więc o co robisz problem? W czym jeden temat przywróciłam ponieważ faktycznie było to moją pomyłką a Ty ciągniesz to jakbym Cię wyzwała i zażucasz mi że moje zachowanie w stosunku do Cb było złośliwe.
Otóż nie było złośliwe zrobiłam to co należało do mojego obowiązku. W którym momencie ja byłam NIE ŻYCZLIWA BĄDŹ CIĘ PONIŻYŁAM?
Otóż nie było złośliwe zrobiłam to co należało do mojego obowiązku. W którym momencie ja byłam NIE ŻYCZLIWA BĄDŹ CIĘ PONIŻYŁAM?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
K
karo88*
Gość
Właśnie w tym momencie po raz kolejny jesteś nie życzliwa przeczytaj jeszcze raz swoje wiadomości i nie naskakuj na mnie skoro Twoim obowiązkiem jest pilnowanie porządku to wykasowalas temat który nie dotyczył tego wątki więc usuwając go Wogole go nie przeczytalas ... I skoro jesteś moderatorem tym bardziej regulamin pieinbas znać a kulturę osobista tym bardziej ... Może dla Ciebie jestem tepa i nie rozumiem ale to nie oznacza że możesz pokazywać swoją wyższośćZadam pytanie ostatni raz czy ja Cię obraziłam w jakiś sposób czy tylko usunęłam dwa INNE TAKIE SAME TEMATY KTÓRE DODAŁAŚ??? Bo to dwie inne rzeczy. Moim zadaniem jest pilnować porządku na tym forum konkretnie w tym dziale i jeżeli widzę że temat się powtarza wielokrotnie to co poprostu usuwam. Ciężkie do pojęcia?? Nie widzę sensu aby w jednym dziale były trzy tego typu tematy więc o co Ty dziewczyno robisz problem? W czym jeden temat przywróciłam ponieważ faktycznie było to moją pomyłką a Ty ciągniesz to jakbym Cię wyzwała i zażucasz mi że moje zachowanie w stosunku do Cb było złośliwe.
Otóż nie było złośliwe zrobiłam to co należało do mojego obowiązku. W którym momencie ja byłam NIE ŻYCZLIWA?
89karola80
Fanka BB :)
Burza hormonów ![Flushed face :flushed: 😳](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f633.png)
![Flushed face :flushed: 😳](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f633.png)
U
usunięty
Gość
Temat przywróciłam po tym jak się zorientowałam że przez POMYŁKĘ go usunęłam. I uważam że zwracam się do Cb z kulturą ponieważ Cię nie obrażam. I zrozum dziewczyno że usunięciem tematu który się powtarza nie jest obrażaniem. I kończę tą dyskusję która nie ma sensu a Tobie radzę przeczytać swoje wypowiedzi ponieważ przyczepiłaś się do mnie o jakieś tematy. Żadnej wyższości nie pokazuje zrobiłam to co uważałam za stosowne. Pozdrawiam
K
karo88*
Gość
Po pierwsze nie wyzwalam Cię od tepej tylko Ty mnie uważasz za tepa skoro piszesz takie rzeczy przeczytaj jeszcze raz że zrozumieniem i na samym końcu znów mnie obrazilas więc nie pokazuj swojej wyższości bo kiedyś ona Cię zgubi albo ktoś kiedyś potraktuje Cię tak jak Ty traktujesz innych ludzi i zobaczysz że nie jest miło być ponizonymTemat przywróciłam po tym jak się zorientowałam że przez POMYŁKĘ go usunęłam. I uważam że zwracam się do Cb z kulturą ponieważ Cię nie obrażam. I zrozum dziewczyno że usunięciem tematu który się powtarza nie jest obrażaniem. I kończę tą dyskusję która nie ma sensu a Tobie radzę przeczytać swoje wypowiedzi ponieważ przyczepiłaś się do mnie o jakieś tematy.
U
usunięty
Gość
Gdzie ja napisałam że mnie wyzwałaś? I w którym momencie niby znowu Cię obraziłam? I najważniejsze kiedy ja Cię poniżyłam?Temat przesłałam do administracji w celu sprawdzenia czy rzekomo faktycznie zarzucane przez Cb sugestie są słuszne ponieważ ja nie będę ciągnąć dalej tego typu dyskusji. PozdrawiamPo pierwsze nie wyzwalam Cię od tepej tylko Ty mnie uważasz za tepa skoro piszesz takie rzeczy przeczytaj jeszcze raz że zrozumieniem i na samym końcu znów mnie obrazilas więc nie pokazuj swojej wyższości bo kiedyś ona Cię zgubi albo ktoś kiedyś potraktuje Cię tak jak Ty traktujesz innych ludzi i zobaczysz że nie jest miło być ponizonym
Paulina.zen
K
karo88*
Gość
Nic sobie nie wmawuan i skoro nie przeczytalas wszystkich postów tej Pani to nie pisz na temat który Cię nie dotyczy bo temat nie dotyczy Twojej osoby ale widzę że niektóre osoby ida za hejtem może jak ktoś z Was dostanie lekcje życia nayczyciw się szacunku do drugiej osoby bo wymaga się szacunku wobec mnie a w druga stronę nie idzie ...jak na forum nie widziałam że nie można wklejać zdjęć badań więc nie wiem skąd był negatywny odzew@aniuska odpuśćto jak bicie się z koniem . Uważam ze zachowałam się dobrze i nie obraziłam autorki postu. Ktoś sobie wmawia i nie potrafi wyluzować . Hormony hormonami ale To już troszkę przesada
Nie warto po prostu nie warto![]()
Paulina.zen
Miłego dnia życzęNic sobie nie wmawuan i skoro nie przeczytalas wszystkich postów tej Pani to nie pisz na temat który Cię nie dotyczy bo temat nie dotyczy Twojej osoby ale widzę że niektóre osoby ida za hejtem może jak ktoś z Was dostanie lekcje życia nayczyciw się szacunku do drugiej osoby bo wymaga się szacunku wobec mnie a w druga stronę nie idzie ...jak na forum nie widziałam że nie można wklejać zdjęć badań więc nie wiem skąd był negatywny odzew
reklama
Patrycja35
Koc
Kochana ja mialam wynik 1:500 i zdrowa ciąża 31tydz..jestesmy po 3 badaniach prenatalnychCzy moje ryzyko że urodze dziecko z zespołem Downa jest niskie czy wysokie jeśli chodzi o wynik Tr21 1 :1608 ? W załączniku zdjęcie