Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie czasami 10 dni kwarantanny od dnia wykonania testu? [emoji848]Świeże. To oznacza, że aktualnie jesteś chora. Czeka Cię izolacja, a Twoich domowników kwarantanna.
Ty 14 dni od dnia testu, a domownicy 14+10 (24 dni) kwarantanny.
Niedawno się zmieniło. 10 dni kwarantanny od pozytywnego wyniku. Domownicy 10+7, czyli łącznie 17 dnia.Świeże. To oznacza, że aktualnie jesteś chora. Czeka Cię izolacja, a Twoich domowników kwarantanna.
Ty 14 dni od dnia testu, a domownicy 14+10 (24 dni) kwarantanny.
Nie czasami 10 dni kwarantanny od dnia wykonania testu? [emoji848]
I tak jestem przerażona
To badanie z jakiegoś programu dofinansowań dla zachodniopomorskiego. Dostalam to z pracy.
I teraz nie wiem czy ktoś będzie do nas dzwonil czy jak... Bo niby powinniśmy być skierowani na wymaz ..
Aktualnie jestem na urlopie cały tydzień. Wiec nie wiem co w pracy na ten temat mówiąA skąd jesteś? Też jestem z zachodniopomorskiego i też te testy mieliśmy ostatnio w pracy. U nas z pracy od razdu do szpitala kierowali na wymazy właśnie.