reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badanie histopatologiczne

Madzia Lena12345678

Zaciekawiona BB
Witam, odebrałam wynik histopatologiczny po poronieniu. Co może oznaczać? Fragmenty doczesnej z martwicą i aktywnym zapaleniem. Endometrium hypersekrecyjne. Kosmki lozyskowe ze zmianami wstecznym. Z góry dziękuję za odpowiedź.

reklama
Witam, odebrałam wynik histopatologiczny po poronieniu. Co może oznaczać? Fragmenty doczesnej z martwicą i aktywnym zapaleniem. Endometrium hypersekrecyjne. Kosmki lozyskowe ze zmianami wstecznym. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Tak naprawdę ten tekst znaczy tyle, że doszło do poronienia.
Badany materiał nie wykazał zmian niebezpiecznych dla Ciebie - np. zaśniadu graniastego.

Może gdyby nie każdy mówił co innego, jak i z resztą badań moich to bym nie pytała się tutaj..
A jak jeden z lekarzy mówi że moje tsh w ciąży było w normie drugi że było za duże i kieruje do endokrynologa kolejny mówi że w normie. Także ja już naprawdę wolę dowiedziev się czegoś od kobiet które mają te niestety przykre doświadczenia za sobą.. :(

reklama
Do góry