reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania, Wizyty, USG :)

My bylismy dzisiaj u pana doktora i wazystko wskazuje na dziewczynke:))))). 19.1 mam badanie polowkowe u pana profesora wiec jesli on potwierdzi to uwierze:)).... Ale pierwsza kiecke juz tatus kupil:))

reklama
Jo79 GRATULACJE! :) Ja też chcę już znać płeć :D Czuję narastające emocje na samą myśl, że to może już czwartek :D (tak wiem.... powtarzam się, ale wolę tutaj niż wśrod niedzieciatych znajomych :D niestety malo kto ma dzieci w moim towarzystwie :)) )

Elianna, rozumiem cie doskonsle, tez juz nie moglam wytrzymyc z ciekawosci i szlam na wizyte z mocno bijacym sercem[emoji4]

Elianna, rozumiem Cię, my na usg genetycznym w 12 tc nie dowiedzieliśmy się płci, ale potem jakoś ciekawość mnie zżerała ;-) na kolejnej wizycie więc zapytaliśmy i pani dr bardzo się postarała, a teraz potwierdziła- córeczka. Powodzenia na wizycie!

Dziewczyny ja na genetycznym niestety tez płci nie poznalam, a juz wtedy chciałam. Niektórzy mają to szczęście, my niestety nie :D Cieszę się, że mnie ktoś rozumie, bo ja rzadko kiedy nie mogę wytrzymać z ciekawości :D Jeszcze dwa dni (o ile dzidzia nie zrobi psikusa i nie zakryje tego i owego :D)

reklama
Do góry