reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania, Wizyty, USG :)

reklama
Happy!!! Moje gratulacje! :)
Ja tez pewnie jakoś za miesiąc dostanę potwierdzenie płci, bo skierowanie na USG dostanę na wizycie 7 stycznia ;)
Takze jeszcze tyyyyyle czekania :p

Hej :) Gratuluję udanych wizyt ;)
Byłam w piątek na swoim pierwszym usg, genetycznym. Wiem tylko, że wszystko ok, pewnie reszty dowiem się u lekarki 7 stycznia.
Trafiłam na jakiegoś dziadka co na wstępie "monika ściągaj majtki" i w ogóle dziwny typ, że się źle ogoliłam, bo moje uda kłują :confused: Ze jak chciałam jedno po drugim to mogłam sobie bliźniaki zrobić. Na koniec chciałam jakieś zdjęcie to powiedział, że będą u lekarki i mogę sobie gazetkę wziąć. Nie wiem co z tymi lekarzami :baffled:
Cały czas myślę czy chcę poznać płeć. Korci mnie żeby poczekać do porodu jak z Adaśkiem :cool2:

Katjusza no powiem Ci śliczności :)
Mujer rzeczywiście masz szczęście do "charakterystycznych" lekarzy, ale przynajmniej będziesz miała co wspominać ;P

Mujer, no nie wierzę... gdybym usłyszała na wejściu "Anka, ściągaj majtki", to normalnie chłapnęłabym gościowi chyba w pysk, no nie mogę wyjść z szoku... co za komentarze, jak Ty to wytrzymałaś? Ja się chyba naprawdę tylko do prywatnej służby zdrowia nadaję albo za stara jestem czy co? :szok:

Dziewczyny u malucha wszystko ok, był bardzo ruchliwy dziś. Podskakiwal, machal rączkami i pokazywał dlonie. Niestety płeć dopiero na następnej wizycie czyli 20 stycznia.

Byłam posłuchać serduszka i już tętno poniżej 160. Uspokoiłam się. Łobuz mały siedział sobie po turecku i nie chciał się pokazać ale że zabrałam córkę na wizytę to pani doktor się bardzo postarała żeby sprawdzić kto tam mieszka :) i potwierdziła przypuszczenia z badań prenatalnych że to facet. Zresztą zobaczcie same ze marcheweczka jak złoto :)
Bardzo się cieszę

Załączniki

• 1450890214336.jpg
    1450890214336.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Do góry