reklama
Hej Gratuluję udanych wizyt
Byłam w piątek na swoim pierwszym usg, genetycznym. Wiem tylko, że wszystko ok, pewnie reszty dowiem się u lekarki 7 stycznia.
Trafiłam na jakiegoś dziadka co na wstępie "monika ściągaj majtki" i w ogóle dziwny typ, że się źle ogoliłam, bo moje uda kłują Ze jak chciałam jedno po drugim to mogłam sobie bliźniaki zrobić. Na koniec chciałam jakieś zdjęcie to powiedział, że będą u lekarki i mogę sobie gazetkę wziąć. Nie wiem co z tymi lekarzami
Cały czas myślę czy chcę poznać płeć. Korci mnie żeby poczekać do porodu jak z Adaśkiem
Byłam w piątek na swoim pierwszym usg, genetycznym. Wiem tylko, że wszystko ok, pewnie reszty dowiem się u lekarki 7 stycznia.
Trafiłam na jakiegoś dziadka co na wstępie "monika ściągaj majtki" i w ogóle dziwny typ, że się źle ogoliłam, bo moje uda kłują Ze jak chciałam jedno po drugim to mogłam sobie bliźniaki zrobić. Na koniec chciałam jakieś zdjęcie to powiedział, że będą u lekarki i mogę sobie gazetkę wziąć. Nie wiem co z tymi lekarzami
Cały czas myślę czy chcę poznać płeć. Korci mnie żeby poczekać do porodu jak z Adaśkiem
Kulkaa
Fanka BB :)
Mujer, no nie wierzę... gdybym usłyszała na wejściu "Anka, ściągaj majtki", to normalnie chłapnęłabym gościowi chyba w pysk, no nie mogę wyjść z szoku... co za komentarze, jak Ty to wytrzymałaś? Ja się chyba naprawdę tylko do prywatnej służby zdrowia nadaję albo za stara jestem czy co?
G.abi
Fanka BB :)
Byłam posłuchać serduszka i już tętno poniżej 160. Uspokoiłam się. Łobuz mały siedział sobie po turecku i nie chciał się pokazać ale że zabrałam córkę na wizytę to pani doktor się bardzo postarała żeby sprawdzić kto tam mieszka i potwierdziła przypuszczenia z badań prenatalnych że to facet. Zresztą zobaczcie same ze marcheweczka jak złoto
Bardzo się cieszę
Bardzo się cieszę
Załączniki
reklama