reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania, Wizyty, USG :)

Udało mi się zeskanować. Oto moje 6,78 cm szczęścia :-D wg usg 13 tyg 0 dni termin na 30 maja.

Obraz (3).jpg

Załączniki

• Obraz (3).jpg
    Obraz (3).jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 106
reklama
Kulkaa cudowne wieści pytałaś sie o płeć ?
Mamka ale śliczna dzidzia 3 zdjęcie słodkie
Edit doczytałam w następnym wątku ze nie dało rady zobaczyć co ma miedzy nożkami;-)

Kulka gratuluję udanej wizyty. Super wieści nam przynosisz:)

Mamaka śliczny dzidzius:):)

Ale Wam dziewczyny zazdroszcze:) ja jeszcze tyle czasu w niepewności...

Czesc dziewczyny! Sorry ze dopiero teraz pisze. Wszystko dobrze. Mialam badanie przez brzuch. Lekarz zdziwil sie ze az tak dobrze bylo wszystko widac. Widzialam raczki, nozki, nosek... Okruszek mial czkawke albo po prostu podskoczyl. Smiesznie wyszlo. Na dzien dzisiejszy lekarz nie widzi potrzeby robienia badania nifty dlatego za dwa tygodnie mam miec zwykle prenatalne ale w innym instytucie. Wtedy tez zwaza mnie i zmierza cisnienie. Najwazniejsze ze dostalam dzis potwierdzenie ciazy i ksiazeczke. :-) Nastepne regularne badanie mam 22.12. Mam tez poszukac sobie polozna... Lekarz dal mi numer telefonu do Polki ktora pracuje w jego klinice... zawsze to inaczej ;-) Po badaniu dostalam jakiegos przyplywu energii i pochodzilam jeszcze po swiatecznych jarmarkach :-).
Ktora z was bierze progesteron? Mam zredukowac z dwoch tabletek do jednej a jak sie skonczy opakowanie (jakis tydzien) to nie mam juz wcale brac. Teraz jestem 10+5. Jak jest u was?
Jeszcze raz dzieki za trzymanie kciukow! :-)

Super happy ze wszystko dobrze :* jak masz jakieś zdjęcie to wstawiaj edit pisałam a ty wstawilas hehe
Paulina to jutro ustalaj jak najszybciej sie da :-)

reklama
Do góry