reklama
pkowalska87
Fanka BB :)
Kulkaa cudowne wieści pytałaś sie o płeć ?
Mamka ale śliczna dzidzia 3 zdjęcie słodkie
Edit doczytałam w następnym wątku ze nie dało rady zobaczyć co ma miedzy nożkami;-)
Mamka ale śliczna dzidzia 3 zdjęcie słodkie
Edit doczytałam w następnym wątku ze nie dało rady zobaczyć co ma miedzy nożkami;-)
kamisia871
Kulka gratulacje :-) :-)
mama_ka słodkie zdjęcia :-)
mama_ka słodkie zdjęcia :-)
pkowalska87
Paulina a kiedy masz wizytę?
Czesc dziewczyny! Sorry ze dopiero teraz pisze. Wszystko dobrze. Mialam badanie przez brzuch. Lekarz zdziwil sie ze az tak dobrze bylo wszystko widac. Widzialam raczki, nozki, nosek... Okruszek mial czkawke albo po prostu podskoczyl. Smiesznie wyszlo. Na dzien dzisiejszy lekarz nie widzi potrzeby robienia badania nifty dlatego za dwa tygodnie mam miec zwykle prenatalne ale w innym instytucie. Wtedy tez zwaza mnie i zmierza cisnienie. Najwazniejsze ze dostalam dzis potwierdzenie ciazy i ksiazeczke. :-) Nastepne regularne badanie mam 22.12. Mam tez poszukac sobie polozna... Lekarz dal mi numer telefonu do Polki ktora pracuje w jego klinice... zawsze to inaczej ;-) Po badaniu dostalam jakiegos przyplywu energii i pochodzilam jeszcze po swiatecznych jarmarkach :-).
Ktora z was bierze progesteron? Mam zredukowac z dwoch tabletek do jednej a jak sie skonczy opakowanie (jakis tydzien) to nie mam juz wcale brac. Teraz jestem 10+5. Jak jest u was?
Jeszcze raz dzieki za trzymanie kciukow! :-)
Ktora z was bierze progesteron? Mam zredukowac z dwoch tabletek do jednej a jak sie skonczy opakowanie (jakis tydzien) to nie mam juz wcale brac. Teraz jestem 10+5. Jak jest u was?
Jeszcze raz dzieki za trzymanie kciukow! :-)
pkowalska87
Super happy ze wszystko dobrze :* jak masz jakieś zdjęcie to wstawiaj edit pisałam a ty wstawilas hehe
Paulina to jutro ustalaj jak najszybciej sie da :-)
Paulina to jutro ustalaj jak najszybciej sie da :-)
reklama
kamisia871
happy gratulacje,śliczne Maleństwo :-) ja biore progesteron i też już powoli schodzę bo teraz to będzie rola łożyska :-)