reklama
MartaMarkry
Fanka BB :)
Ja. W pierwszej, jak i obecnej ciazy.
Chce_byc_mama_wielu
W pierwszej ciąży badałam papę bo miałam źle.usg, ale w drugiej USG było ok i pappy nie robiłam. Teraz liczę że USG też będzie dobre i papy nie chce robić
Na pewno będzie wszystko dobrzeW pierwszej ciąży badałam papę bo miałam źle.usg, ale w drugiej USG było ok i pappy nie robiłam. Teraz liczę że USG też będzie dobre i papy nie chce robić
Bibi89
Temat idealny żeby dodać go na StaraczkiCześć
Pisze z takim zapytaniem. Czy któraś z Was robiła tylko USG prenatalne bez testu Pappa?
Ja tak zrobiłam gdyż na USG wszystko było bardzo dobrze.
Wybacz, ale zaznaczałam coś innego czy da się to jakoś zmienić?Temat idealny żeby dodać go na Staraczki
crainte
Ja robiłam z Paapą. Źle.to wspominam, ale prawda jest taka,.że z Paapy wyjdą też problemy z łożyskiem, czy podejrzenie preeklampsji, którym można uniknąc stosując leki już od.wczesnej ciąży.Cześć
Pisze z takim zapytaniem. Czy któraś z Was robiła tylko USG prenatalne bez testu Pappa?
Ja tak zrobiłam gdyż na USG wszystko było bardzo dobrze.
reklama
Madzialena07
Pappa to nie tylko dziecko, to tez ryzyko preeklampsji i wewnatrzmacicznego zahamowania wzrastania płodu. W pierwszej ciąży robiłam mimo świetnego wyniku usg i wykonania nifty, które tez wyszło super. W tej ciąży także robię, również mimo super usg.