ANIK jak ja sie denerwuje! Zaraz zadzwonie czy juz sa te wyniki,chociaz nie,dopiero pewnie kolo 16 ktos tam bedzie. Dzis poszlam do siebie na usg,bylam umowiona na 11:10 a weszlam 11:14 i ten dran mnie nie przyjal. Jestem wsciekla. Kazal mi przyjsc za tydzien,wiec chyba sobie odpuszcze,bo i tak mam za soba dokladniejsze badanko.
reklama
M
monika_pk
Gość
kobietki czy hemoglobina 11,6 to troche nie zamało?
M
monika_pk
Gość
dzieki Monia
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
MONIA, DAJ ZNAĆ KONIECZNIE JAK BĘDĄ WYNIKI, CZEKAMY! Ja jestem pewna, że wszystko będzie w porządku, więc głowa do góry! Napisz mi wszystkie parametry z badania to porównamy. I nie martw się proszę!
katiNJ
Fanka BB :)
Mialam dzisiaj jednak test potrojny. Jednak robia go tutaj standardowo. Usg jest w porzadku , czekam teraz na wyniki badania krwi. Dzidzius sliczny.Chyba spal bo malo sie ruszal i musilismy go troszke zachecic do popisow- smmiech mamy to najlepsza pobudka. Widzialam malenki nosek, usteczka i raczki z paluszkami
Anik Pani mowila ze rzeczywiscie chlopcy sa mniej ruchliwi niz dziewczynki. U mnie taki spioch ze chyba bedzie chlopczyk. Jak wroce z pracy poprosze meza zeby wkleil zdjecia z usg. Nastepne usg w 20 tyg-moze wtedy zobaczymy kto zamieszkuje w moim brzuszku.
Anik Pani mowila ze rzeczywiscie chlopcy sa mniej ruchliwi niz dziewczynki. U mnie taki spioch ze chyba bedzie chlopczyk. Jak wroce z pracy poprosze meza zeby wkleil zdjecia z usg. Nastepne usg w 20 tyg-moze wtedy zobaczymy kto zamieszkuje w moim brzuszku.
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Kati, bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku i wiem jak się czujesz po badaniu, bo jest to coś wspaniałego i pięknego widzieć swoją malutką dzidzię. Czekamy na zdjęcia
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
monika.g pisze:Moje wyniki beda jutro,zapisalam sie na 20:00. Chyba zwariuje do tego czasu.
Monia będzie dobrze!!
reklama
Mam pytanie czy w I trymestrze szyjka macicy tez moze sie zaczac rozwierac przedwczesnie?? bo czsem( od kiedy biore luteine) mam taki wodnisty sluz.... a pzeczytalam ze moze to byc objawem wlasnie rozszerzajacej sie szyjki.... znow sie wystraszylam....
przepraszam wogole ze wam tu watek zasmieam mam nadzieje ze ktoras z was cos wie na ten temat!!
aha luteine biore dopochwowo!!
przepraszam wogole ze wam tu watek zasmieam mam nadzieje ze ktoras z was cos wie na ten temat!!
aha luteine biore dopochwowo!!