reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania - jakie i kiedy?

reklama
ja robię morfologię i mocz + glukoza co miesiąc mimo, że wyniki mam bardzo dobre raz w miesiacu chodze do ginekologa który daje mi skierowanie na te badania a przy okazji bada i robi usg dopochwowe w ramach wizyty
:)

za wizytę z usg dopochwowym płacę 100 zł a badania morfologię itd robię w szpitalu u mojego lekarza bezpłatnie, jeśli chodizi o 3d 200 zł

Witam,
Okolo tygodnia temu dostalam wieczorem straszne uciski na podbrzusze odczuwaly sie jak skurcze ....nie wiedzialam co to i od czego to moglobyc wiec pojechalam do szpitala na kontrole ... poniewaz to moja pierwsza ciaza jest kazde dziwne objawy melduje u lekarza ...
zrobili mi w 26 tygodniu KTG .... i nie wykazalo zebym miala jakiekoliwiek skurcze...
Ale po powrocie do domu.. znowu zaczelo mnie bolec tak podbrzusze ze chcodzic nie moglam... i to az do nastepnego dni do popoludnia... :-( teraz od czasu do czasu mam takie bole.......mam pytanie czy ktoras z was ma rowniez takie objawy czy jestem jedyna...np.. teraz lerze sobie na kanapie i boli mnie caly brzuch ... nie wiem jak mam opisac te bole ale sa strasznie dokuczliwe.. pierwszy raz mam je .. w ciazy ,......teraz nie jest tak ze mnie cos w jednym miejscu boli ... boli mnie od okolo 40 minut .. caly brzuch takie jakby ukucia .. wszedzie... ..
prosze o pomoc czy to wam rowniez sie zdarza .... ?:-( :-[

reklama
caro a mowilas o tym swojemu gin?i co on na to?wydaje mi sie ze tak byc nie powinno,jak bedzie sie to powtarzc to ja bym poszla do jakiegos innego gina na badanie............nie wiem nie potrafie pomoc

Do góry