reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
A ja na @ czekam i zaczynam drugą stymulację... Może do 3 dni się pojawi, wczoraj odstawiłam duphaston.

A tak to dni mi ostatnio szybko lecą i na nic czasu nie mam 🤭

A wy dziewczyny z brzuszkami jak się czujecie? ;)

A ja na @ czekam i zaczynam drugą stymulację... Może do 3 dni się pojawi, wczoraj odstawiłam duphaston.

A tak to dni mi ostatnio szybko lecą i na nic czasu nie mam 🤭

A wy dziewczyny z brzuszkami jak się czujecie? ;)
Hej 🙂
My wróciliśmy wczoraj z kilkudniowego pobytu nad morzem więc dziś próbuje się przestawić na tory gotowania 🤣🙈

Ogólnie ja jestem trochę "przerażona" jak te dni uciekają i już jest końcówka listopada 🙈a tyle co się cieszyłam że beta rośnie, a teraz to brzuch rośnie i jest coraz ciężej 🤣🙈

Ponad połowa za nami więc rośniemy coraz bardziej 🙈 i zaczyna się powoli robić ciężko. Teraz już łatwiej uwierzyć w ten cud bo widać brzuszek i czuć ruchy a
Jeszcze nie tak dawno płakałam z powodu niepowodzeń a tu raptem trzy miesiące i zostaniemy rodzicami 😊

Ponad połowa za nami więc rośniemy coraz bardziej 🙈 i zaczyna się powoli robić ciężko. Teraz już łatwiej uwierzyć w ten cud bo widać brzuszek i czuć ruchy a
Jeszcze nie tak dawno płakałam z powodu niepowodzeń a tu raptem trzy miesiące i zostaniemy rodzicami 😊
Niesamowite jak ten czas zleciał 😍♥️
Na kiedy masz przybliżony termin?
Ja mam 12 marzec, ale czuję że będzie to szybciej 🙈😂 rosnący brzuch, ruchy dzidzi, zadyszka a przede wszystkim partner który gada więcej do Wiktorii w brzuchu niż do mnie staje się lekko zazdrosna 😂😂

Życzę tego samego każdej tutaj meldującej się Wojowniczce i wierzę że Wam też się uda ♥️🍀

Niesamowite jak ten czas zleciał 😍♥️
Na kiedy masz przybliżony termin?
Ja mam 12 marzec, ale czuję że będzie to szybciej 🙈😂 rosnący brzuch, ruchy dzidzi, zadyszka a przede wszystkim partner który gada więcej do Wiktorii w brzuchu niż do mnie staje się lekko zazdrosna 😂😂

Życzę tego samego każdej tutaj meldującej się Wojowniczce i wierzę że Wam też się uda ♥️🍀
Ja według USG mam termin na 11 marca 🙈 w czwartek wizyta u lekarza jestem ciekawa ile maluszek teraz waży bo brzuszek ostatnio szybko rośnie

Jesteśmy po wizycie Antoś, Jaś (😂jeszcze trwa batalia o imię) waży 880 gram ale się trochę buntuje więc lekarz kazał mi dużo odpoczywać i nie szaleć. Rozbieranie i ubieranie u lekarza to już niezły wysiłek od początku ciąży przytyłam 10 kg 🙈

reklama
Jesteśmy po wizycie Antoś, Jaś (😂jeszcze trwa batalia o imię) waży 880 gram ale się trochę buntuje więc lekarz kazał mi dużo odpoczywać i nie szaleć. Rozbieranie i ubieranie u lekarza to już niezły wysiłek od początku ciąży przytyłam 10 kg 🙈
Super 😍 rośnijcie zdrowo ♥️🙂

Ja jutro mam wizytę, zaczynam mieć lekki niepokój 🤔czy aby na pewno przez ten miesiąc nie urósł fifolek 😂
Najbliżsi już mówią po imieniu do brzucha - Wiktoria, bo takie imię partner wybrał a zanim zaakceptowałam to do okola wszyscy wiedzieli że będzie Wiktoria 😂🤣

Do góry