reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

Super 😍 rośnijcie zdrowo ♥️🙂

Ja jutro mam wizytę, zaczynam mieć lekki niepokój 🤔czy aby na pewno przez ten miesiąc nie urósł fifolek 😂
Najbliżsi już mówią po imieniu do brzucha - Wiktoria, bo takie imię partner wybrał a zanim zaakceptowałam to do okola wszyscy wiedzieli że będzie Wiktoria 😂🤣
A u mnie każdy inaczej 😂 Ale w tym wypadku niech będzie jak mąż chce Antoś 🙈😂 a jak kompletowanie wyprawki idzie ?

reklama
Jestem już po wizycie 🙂
Wargi widoczne więc zostaje Wiktoria 🤣🙈
Przez zbieg okoliczności i okazję mamy wózek, łóżeczko i regał z przewijakiem do kompletu, Ciuszków nie kupuję bo mam kilka kartonów na strychu po dzieciach siostry i brata😁
Planuje w styczniu to pościągać i zacząć robić porządki w tym wszystkim. Mam wrażenie że jakoś tak na spokojnie mi to przychodzi a później obudzę się na ostatnią chwilę 🤣

Hej dziewczyny 🙂
Ostatnia zapadła cisza tutaj 🤔
Co u Was słychać, na jakich etapach jesteście?
Mam nadzieję że, u każdej z Was wszystko powolutku zmierza ku dwóm kreską 🍀♥️🙂

Hej dziewczyny 🙂
Cześć, tu widzę dziewczyny już o wyprawkach rozmawiają, więc... nie mam, niestety, nic do powiedzenia ;-)
Etap: powrót do początku... Po poronieniu transfer pewnie gdzieś w lutym/marcu.

Jak to mówią cisza przed burzą więc zaraz tu się posypią same dobre wiadomości i szybujące do góry bety 😊 Mocno trzymam za was kciuki dziewczyny i dodam od siebie jeszcze że w przypadku naszych starań miałam taki dość długi moment że wewnętrzny głos i przeczucie mówiło mi że nie będę mamą, to się nie uda i nie jest mi to pisane...i co głos ten kłamał i cuda się zdarzają!!
Życzę wam siły i wytrwałości! Dla małżeństwa też jest to niezła próba trzeba przyznać z powodu niepowodzeń były czasem między nami niezłe iskry przez całą tę flustracje.

Hej dziewczyny 🙂
ja odpuściłam grudzień, chcą mnie w klinice naciągnąć znów na 4000 tys na biopsje endometrium dzięki Bogu mój ginekolog odrazu powiedział że zrobi mi na NFZ w szpitalu . Grudzień mój organizm i głowa odpoczywa..

ja odpuściłam grudzień, chcą mnie w klinice naciągnąć znów na 4000 tys na biopsje endometrium dzięki Bogu mój ginekolog odrazu powiedział że zrobi mi na NFZ w szpitalu . Grudzień mój organizm i głowa odpoczywa..
Te kliniki i ich koszta 🤬 Dobrze że jeszcze na NFZ można znaleźć fajnych lekarzy. Ja dzięki mojemu miałam szybko i sprawnie na NFZ laparoskopię i badania prenatalne bo przyznam że po trzech latach walki o dzidzie nasze oszczędności i budżet praktycznie zostały zrujnowane 🙈

reklama
Te kliniki i ich koszta 🤬 Dobrze że jeszcze na NFZ można znaleźć fajnych lekarzy. Ja dzięki mojemu miałam szybko i sprawnie na NFZ laparoskopię i badania prenatalne bo przyznam że po trzech latach walki o dzidzie nasze oszczędności i budżet praktycznie zostały zrujnowane 🙈
no my już wydaliśmy przeszło 25 tys i jestem spłukana... także tyle ile można chce zrobić na NFZ, do.ginekologa chodzę prywatnie, ale dzięki Bogu pracuje w szpitalu blisko mnie więc sam wyszedł z inicjatywa że jak coś da skierowanie żeby nie płacić tyle klinice jak na NFZ mam to samo

Do góry