reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

jakaś roztrzepana ta doktor byla wczoraj niedość ze się spóźniła to jeszcze raz dwa i już jej nie ma bo pacjentów ma nic nie wyjaśniła co dalej nie wytłumaczyła powiedziała ze zadzwoni finalnie nie zadzwoniła tylko wysłała kod do recepty
Czasami lepiej nie szukać i nie czytać w internecie bo człowiek się tylko nakręca. Kochana melissa, dobra książka czy co tam lubisz robić żeby się zrelaksować i myśl pozytywnie. Każda z nas po transferze miała chyba mroczne myśli @Renia1237 wierzyła w moje powodzenie bardziej niż ja a ja chyba w jej bardziej niż ona 😜. Teraz wierzymy w twoje ❤️❤️❤️💪

reklama
Czasami lepiej nie szukać i nie czytać w internecie bo człowiek się tylko nakręca. Kochana melissa, dobra książka czy co tam lubisz robić żeby się zrelaksować i myśl pozytywnie. Każda z nas po transferze miała chyba mroczne myśli @Renia1237 wierzyła w moje powodzenie bardziej niż ja a ja chyba w jej bardziej niż ona 😜. Teraz wierzymy w twoje ❤️❤️❤️💪
Dziękuje ❤️ mam nadzieje , ze zatrzymam tego mojego małego okrąglutkiego kropka 💗

Dess będzie dobrze 🤗 trzeba wierzyć i myśleć pozytywnie nawet jak czasem ciężko 😘

Ja oddałam już krew, teraz czekam na wizytę , którą mam za godzinę ...

Dostałam Puregon po 150 wieczorem przez 4 dni i rano mam wziąść Orgalutran... i 10.10 na wizytę , mam nadzieję, że coś tam mu urośnie 🤭 czy takie dawki są spoko?

reklama
Dostałam Puregon po 150 wieczorem przez 4 dni i rano mam wziąść Orgalutran... i 10.10 na wizytę , mam nadzieję, że coś tam mu urośnie 🤭 czy takie dawki są spoko?
Nie miałam leków o tej nazwie, ale skład raczej ten sam. 150 to niezbyt wysoka dawka, ale pewnie masz dobre AMH? Ja też miałam 150 i wydawało mi się to za mało... Ale jednak się myliłam ;-) Ten drugi to antagonista owulacji, generalnie chodzi o to, by pęcherzyki rosły, ale nie pękały. Po tych 4 dniach, USG i badaniach - ciąg dalszy?

Do góry