reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

Tak jutro mam się zjawić z rana hormony zrobić i lekarz mi leki ma dobrać... Nie wiem czemu, ale zaczęłam się bać tych zastrzyków... mi na samą myśl już słabo 😅
Oj brałam przez dwie stymulację i powiem Ci, że to pikuś w porównaniu z czekaniem na wszystko i ten strach czy to ile pracy i wysiłku wkładamy przyniesie upragnione rezultaty. Kobieta jest w stanie znieść bardzo dużo żeby doczekać się upragnionego dziecka . Powodzenia ✊😉

reklama
Oj brałam przez dwie stymulację i powiem Ci, że to pikuś w porównaniu z czekaniem na wszystko i ten strach czy to ile pracy i wysiłku wkładamy przyniesie upragnione rezultaty. Kobieta jest w stanie znieść bardzo dużo żeby doczekać się upragnionego dziecka . Powodzenia ✊😉
A ty którego DC masz tą punkcję? Będziesz miała transfer też w tym czy za miesiąc?

Ja jestem teraz na długim protokole na wyciszonym organizmie także tu się patrzy inaczej niż w krótkim od 2dc zastrzyki. Punkcje mam jutro transfer przewidziany wstępnie na poniedziałek.
Ciekawe czy mi lekarz zrobiłby w tym cyklu transfer... Ale coś mówił, że chyba w następnym bo ja mam te AMH wysokie. I coś tam właśnie wspomniał, żeby w następnym zrobić. Ale zobaczymy, może będzie ok i się uda w tym 🙂

Powodzenia tobie również 🤗

Ciekawe czy mi lekarz zrobiłby w tym cyklu transfer... Ale coś mówił, że chyba w następnym bo ja mam te AMH wysokie. I coś tam właśnie wspomniał, żeby w następnym zrobić. Ale zobaczymy, może będzie ok i się uda w tym 🙂

Powodzenia tobie również 🤗
Jak nie będziesz miała hiperki ,niski progesteron to może uda się jeszcze w tym cyklu 😉

Też jestem ciekawa co u niej.
A dziś dowiedziałam się że znajomi którzy latami starali się o dzidziusia bezskutecznie właśnie zostali rodzicami już lata temu pogodzili się z tym faktem że nie będą mieć dzieci a tu od losu dostali prezent na czterdziestkę ❤️ no cudnie !

Też jestem ciekawa co u niej.
A dziś dowiedziałam się że znajomi którzy latami starali się o dzidziusia bezskutecznie właśnie zostali rodzicami już lata temu pogodzili się z tym faktem że nie będą mieć dzieci a tu od losu dostali prezent na czterdziestkę ❤️ no cudnie !
No cudowna wiadomość ależ los się do nich uśmiechnął. naturalna ciąża czy in Vitro ?

reklama
dziewczyny jakie leki przyjmujecie po transferze ? czy zawsze podają zastrzyki beta hcg przed ? ja nie dostałam żadnego

Do góry