Rosse94
Fanka BB :)
Doczytałam na drugim wątku - @Madame JS gratulacje będzie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, że to już wkrótce! :-)A ja czekam na @ i 2 dc mam przyjechać do kliniki na hormony i lekarz mi dawki leków ustali do stymulacji
Madame a u ciebie jak tam? Robiłaś już test?
Super, pięknie bardzo się cieszęSuper, że to już wkrótce! :-)
Tak, byłam wczoraj na becie. Pozytywnie :-)
Same cudne wiadomości Gratulacje! Rośnijcie zdrowoSuper, że to już wkrótce! :-)
I nic nam tutaj się odrazu nie chwaliszSuper, że to już wkrótce! :-)
Straciłam w pewnym momencie orientację, gdzie i o czym już pisałam .I nic nam tutaj się od razu nie chwalisz
Cudowna wiadomość
Ja osobiście z luteiną nie mam problemu, ale lekarz zakazał mi aplikować ją aplikatorem który jest dołączony ja problem mam z cyclogestem bo wygląda jak czopek i mam wrażenie że więcej się rozpuści i wypadnie niż się wchłoniejak wy sobie radziłyście lub radzicie z luteina dopochwowa ? takie olbrzymy
tez jak zobaczyłam ten aplikator to zrezygnowałam z niego , bałam się ze ten plastik jakoś podrażni mi tam w środkuJa osobiście z luteiną nie mam problemu, ale lekarz zakazał mi aplikować ją aplikatorem który jest dołączony ja problem mam z cyclogestem bo wygląda jak czopek i mam wrażenie że więcej się rozpuści i wypadnie niż się wchłonie