Katalinazed
Fanka BB :)
Dziewczyny super życzę wam spokoju i dużo cierpliwości i pięknych tłustych kresek zmienimy wtedy nasz wątek na mamuśki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze ja jeszcze ja , czekać na mnie jak dobrze pójdzie to transfer będzie w listopadzieDziewczyny super życzę wam spokoju i dużo cierpliwości i pięknych tłustych kresek zmienimy wtedy nasz wątek na mamuśki
powodzenia nie ja już nie mam wizyty , w środę mam się stawić . Stresik dopada ale generalnie jestem tym wszystkim podekscytowana@Deess. Jak samopoczucie przed transferem środowym dzisiaj masz jeszcze wizytę czy już nie ? @Agata19921993 a Ty kochana jak się czujesz jak maluchy byłaś już u lekarza? Nie odzywasz się . @Madame JS zweryfikowałaś betę wszystko okej milczysz coś? Ja na 10.20 wizytę mam niedługo jadę
Trzymam kciuki za wizytę!@Deess. Jak samopoczucie przed transferem środowym dzisiaj masz jeszcze wizytę czy już nie ? @Agata19921993 a Ty kochana jak się czujesz jak maluchy byłaś już u lekarza? Nie odzywasz się . @Madame JS zweryfikowałaś betę wszystko okej milczysz coś? Ja na 10.20 wizytę mam niedługo jadę
to ładnie nic tylko czekać do czwartkuJa już po wizycie estradiol ponad 1200 progesteron 0.39 jeszcze dzisiaj zastrzyki jutro wizyta bo mam pęcherzyki 16.18.19 na czwartek mają mnie przygotować do punkcji.
Oj tak a później kilka dni do transferu jak się uda zapłodnićto ładnie nic tylko czekać do czwartku
3mam mocno kciukiOj tak a później kilka dni do transferu jak się uda zapłodnić