reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

Hej dziewczyny 🙂
Dopiero nadrabiam zaległości w czytaniu 😔
@Agata19921993 gratuluję i rośnijcie zdrowo♥️
Już się tłumaczę z mojej nieobecności 🙈
Moje ostatnie 9 dni było istną huśtawką nastrojów - z przewagą negatywny emocji
Spędziłam 8dni w szpitalu w związku z plamieniem (momentami dość intensywnymi) - okazało się ostatecznie że poraz drugi zrobił się krwiak oraz jakiś nabłonek się odkleił - podobno nie zagrażający dziecku.
Obecnie jestem w 15+4 a nadal nie potrafię się cieszyć bo cały czas się boję i martwię czy uda się "dotrwać" do końca a obecnie mam leżeć 😔

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny po jakim czasie byłyście na zwolnieniu lekarskim po pozytywnej becie?
Pierwsze usg mam za 2 tygodnie a do pracy muszę trochę dojść Ok 2 km w jedna stronę. Denerwuje się ze od tego ciągłego chodzenia może się coś stać
Ja przebywałam na zwolnieniu od transferu - powiedziałam sobie że za dużo mnie nerwów, emocji i pieniędzy to kosztowało żeby wróci w szkodliwe warunki do pracy i mieć sobie może za złe że nie poszłam na zwolnienie po transferze gdyby się nie udało 🙂

Hej dziewczyny 🙂
Spędziłam 8dni w szpitalu w związku z plamieniem (momentami dość intensywnymi) - okazało się ostatecznie że poraz drugi zrobił się krwiak oraz jakiś nabłonek się odkleił - podobno nie zagrażający dziecku.
Obecnie jestem w 15+4 a nadal nie potrafię się cieszyć bo cały czas się boję i martwię czy uda się "dotrwać" do końca a obecnie mam leżeć 😔
Oczywiście, że się uda !!! My tutaj nie widzimy innej opcji a dzidzia dzielna wojowniczka lub wojownik od samego początku jest i będzie ♥️ głowa do góry kochana 😁
Leż i pachnij 🤗🤗

Hej dziewczyny 🙂
hej kochana dużo zdrówka , odpoczywajcie dużo , jeszcze trochę i huśtawka się uspokoi 😘 wytrwałości, będzie wszystko tak jak powinno 💗

Myślę pozytywnie ale żyje w ciągłej niepewności i strachu 😔
W sobotę wraca partner (najprawdopodobniej już na stałe) więc liczę na to że dni będą już inne, bo każdy samotny dzień nie pomaga żeby odgonić myśli od strachu i tego co będzie dalej 🤔

Hej wczoraj miałam pierwszy monitoring pęcherzyki się pojawiły jest ich mniej niż ostatnio i rosną równomiernie. Nie ma ich mnóstwa jak wtedy i jednego który dominuje a reszta stoi w miejscu więc mam nadzieję że tym razem stymulacja przebiegnie pomyślnie. Zaczęłam od dawki 137.5 gonalu a wczoraj już dostałam 150 a przy tamtej zaczęłam od 37.5 a skończyłam na 100 więc myślę że błąd był w za małych dawkach.

Hej wczoraj miałam pierwszy monitoring pęcherzyki się pojawiły jest ich mniej niż ostatnio i rosną równomiernie. Nie ma ich mnóstwa jak wtedy i jednego który dominuje a reszta stoi w miejscu więc mam nadzieję że tym razem stymulacja przebiegnie pomyślnie. Zaczęłam od dawki 137.5 gonalu a wczoraj już dostałam 150 a przy tamtej zaczęłam od 37.5 a skończyłam na 100 więc myślę że błąd był w za małych dawkach.
pewnie za małe dawki , najważniejsze ze są ❤️

pewnie za małe dawki , najważniejsze ze są ❤️
No teraz zaczęli od znacznie większych na samym początku tak jak powinno być. A coś wczoraj mówiła że nie mają jeszcze rozmiaru nawet 10 a ile wgl one muszą mieć żeby mogli je wyciągnąć? Bo chyba muszą być co najmniej 3 takich samych rozmiarów żeby przeprowadzić punkcję.

reklama
No teraz zaczęli od znacznie większych na samym początku tak jak powinno być. A coś wczoraj mówiła że nie mają jeszcze rozmiaru nawet 10 a ile wgl one muszą mieć żeby mogli je wyciągnąć? Bo chyba muszą być co najmniej 3 takich samych rozmiarów żeby przeprowadzić punkcję.
kurde wiesz ze nie pamietam juz teraz ? 🤦🏼‍♀️
takie dawki napewno pobudza resztę do działania ja pamietam, ze tez na pierwszym monitoringu nie było rewelacji i byly malutkie później przepisała większe dawki i na kolejnym juz byly lepsze i następna wizyta to punkcja, ruszą napewno bez obaw ✊🏻❤️

Do góry