reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

miałam wysoki poziom estradiolu powyżej 3000 tys , powiedziała żeby lepiej poczekać na miesiączkę po punkcji , zrobić hormony zobaczyć czy spadają i ładnie spadły do 66 , wiec tyle wiem . Powiedziała że lepiej odczekać jeden cykl. 🤷🏻‍♀️ to tez czekam 😂
Aj i ciągle czekać na wszystko czekać 🤷😁 Ja też dzisiaj zadzwonię zobaczę czy coś ruszy. Lecę do pracy. A Wy odpoczywajcie 😊

reklama
My właśnie wracamy z gór 😊 baterie naładowane. Od wczoraj jedzenie mi lepiej wchodzi, nudności jakby ustały mam nadzieję że na stałe bo strasznie to męczące, byłam głodna a nie mogłam jeść z przyjemnością 🙈🤣 ale dziś to chyba nadrobiłam 🥣🍗🍕🧇
Mi nudności też przeszły jakby 🤔😁
Ale za to mam tak że głodna nie jestem, ale nagle przyjdzie moment że aż mnie w żołądku ściska z głodu 🤣

Właśnie tak siedzę i nadrabiam z czytaniem bo my dopiero dziś wracamy z nad morza i zaczyna mnie powoli ogarniać stresik przed piątkową wizytą 🙈
Mój chłop jest załamany jakie potrafię mieć zmienne humory i w ciągu sekundy potrafię dojść do złości 🤣🤣

Cieszę się że małymi kroczkami u każdej z Was dziewczyny rusza wszystko do przodu 🙂 już mamy połowę sierpnia więc zanim się obejrzycie i będzie wrzesień i transfery się zaczną 🍀♥️🙂

Kochane mam moje dzisiejsze badania TSH i prolaktynę badałam co myślicie o wynikach?

Załączniki

• Screenshot_20220816_142751.jpg
    Screenshot_20220816_142751.jpg
    89,7 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Do góry