reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Hej , hej 😊 Ja dostałam w sobotę miesiączkę a miałam odczekać tydzień odpocząć mi kazała i zacząć brać duphaston na wywołanie a tu psikus już jest. Miałam zacząć procedurę od 3 dc antyki 14 dni alee dzisiaj jest ten dzień a klinika zamknięta więc rano muszę zadzwonić i chyba po pracy pojadę po antyki. Zastanawiam się czy 3 a 4 dc to nie będzie różnicy nic nie poradzę że święto i nieczynne 🤷

Dziewczyny bo się też ostatnio zastanawiałam jeśli transfer 1 się nie przyjmie to trzeba zaczynać drugą procedurę czy kolejny transfer tylko ?
Mamy uzbierane na razie 20 tysięcy i myślę, czy starczy nam na wszystko. 🥴

W porządku , tak mi się wydaje 😊
Jutro mąż robi jeszcze hormonalne badania , azf i cftr mamy prawidłowe i czekamy na wynik kariotypu. I będziemy ustalać termin na biopsję.
Ja mam chyba niedoczynność tarczycy 🥴 ale też jutro sobie jeszcze zrobię + ahm bo nie robiłam.
I wizytę mamy 25go w klinice i może będziemy już coś wiedzieć...

Małymi krokami ale do przodu 😊
Najważniejsze, że do przodu :-)
Skąd myśl, że masz niedoczynność? Zrób sobie cały pakiet tarczycowy ;-) Do AMH masz odpowiedni dzień jutro?

Najważniejsze, że do przodu :-)
Skąd myśl, że masz niedoczynność? Zrób sobie cały pakiet tarczycowy ;-) Do AMH masz odpowiedni dzień jutro?
Robiłam w marcu tarczycę ginekolog powiedziała mi, że mam w porządku a pisałam w piątek z jedną Panią i pisała mi, że mam niedoczynność :

Załączniki

• Screenshot_20220812_101012.jpg
    Screenshot_20220812_101012.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 27
A AMH kiedy niby robić bo na necie pisze, że obojętnie kiedy.
Ja ogólnie dziś mam 5dc.

Załączniki

• Screenshot_20220815_161012_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220815_161012_com.android.chrome.jpg
    316,1 KB · Wyświetleń: 26
Jak masz zamrożone komórki to już nie ma konieczności nowej procedury w sensie stymulacji wtedy chyba samo przygotowanie do transferu w danym cyklu.
Dziewczyny bo się też ostatnio zastanawiałam jeśli transfer 1 się nie przyjmie to trzeba zaczynać drugą procedurę czy kolejny transfer tylko ?
Mamy uzbierane na razie 20 tysięcy i myślę, czy starczy nam na wszystko. 🥴

reklama
Do góry