reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

miałam wysoki poziom estradiolu powyżej 3000 tys , powiedziała żeby lepiej poczekać na miesiączkę po punkcji , zrobić hormony zobaczyć czy spadają i ładnie spadły do 66 , wiec tyle wiem . Powiedziała że lepiej odczekać jeden cykl. 🤷🏻‍♀️ to tez czekam 😂
Aj i ciągle czekać na wszystko czekać 🤷😁 Ja też dzisiaj zadzwonię zobaczę czy coś ruszy. Lecę do pracy. A Wy odpoczywajcie 😊

reklama
My właśnie wracamy z gór 😊 baterie naładowane. Od wczoraj jedzenie mi lepiej wchodzi, nudności jakby ustały mam nadzieję że na stałe bo strasznie to męczące, byłam głodna a nie mogłam jeść z przyjemnością 🙈🤣 ale dziś to chyba nadrobiłam 🥣🍗🍕🧇
Mi nudności też przeszły jakby 🤔😁
Ale za to mam tak że głodna nie jestem, ale nagle przyjdzie moment że aż mnie w żołądku ściska z głodu 🤣

Właśnie tak siedzę i nadrabiam z czytaniem bo my dopiero dziś wracamy z nad morza i zaczyna mnie powoli ogarniać stresik przed piątkową wizytą 🙈
Mój chłop jest załamany jakie potrafię mieć zmienne humory i w ciągu sekundy potrafię dojść do złości 🤣🤣

Cieszę się że małymi kroczkami u każdej z Was dziewczyny rusza wszystko do przodu 🙂 już mamy połowę sierpnia więc zanim się obejrzycie i będzie wrzesień i transfery się zaczną 🍀♥️🙂

Kochane mam moje dzisiejsze badania TSH i prolaktynę badałam co myślicie o wynikach?

Załączniki

• Screenshot_20220816_142751.jpg
    Screenshot_20220816_142751.jpg
    89,7 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Do góry