reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Wróciłam dziewczyny z wizyty mam już antykoncepcję włączoną od jutra przez 21 dni mam brać a 1 września wizyta i dołączony zostanie zastrzyk który do dnia punkcji będę przyjmowała a od kolejnej miesiączki stymulacja. Leki mam dalej na ryczałt w aptece do 3 prób no i to ponad 4 tys z dofinansowania przeszło na nową procedurę.

Hejka dziewczyny. Dzisiaj mija równy tydzień od transferu 😊 lekarz kazał zrobić betę w 11 dniu a ja dzisiaj zrobiłam test i negatywny😭 jestem złamana 😭
To dopiero 7 dzień test może jeszcze wyjść negatywny najlepiej odczekaj jeszcze ze 3 , 4 dni i zrób betę najbardziej wiarygodny wynik. Trzymam kciuki !!!

hahaha tak 😂 jak bardzo się czeka to lubi płatać figle 😂 ja 2 razy przekładalam wizytę bo miałam się stawić 2dc i umówiłam se wcześniej tak orientacyjnie 😂😂😂 a tu klapa 😂 ale co zrobisz :)
Rozumiem! :-D
Ja już taka szczęśliwa byłam... że mój okres w lipcu przyszedł ze 100% punktualnością! Myślę sobie: ale fajnie, wszystko zgodnie z planem.
💩

reklama
Hejka dziewczyny. Dzisiaj mija równy tydzień od transferu 😊 lekarz kazał zrobić betę w 11 dniu a ja dzisiaj zrobiłam test i negatywny😭 jestem złamana 😭
Nie załamuj się bo mi test lekko pozytywny wyszedł jak betę miałam 68,czyli 14 dni po transferze, wtedy zrobiłam tak z ciekawości 🤣więc nie liczyłabym wiarygodności testu 😁 czekaj na betę

Do góry