Katalinazed
Fanka BB :)
A na tym to akurat się nie znam ale po widełkach wydają się być w normie.Kochane mam moje dzisiejsze badania TSH i prolaktynę badałam co myślicie o wynikach?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A na tym to akurat się nie znam ale po widełkach wydają się być w normie.Kochane mam moje dzisiejsze badania TSH i prolaktynę badałam co myślicie o wynikach?
Na test to jeszcze wcześnie, nie załamuj się cierpliwie czekaj na betę.
Ja to wogóle nie robiłam testu tylko betę.Hejka dziewczyny. Dzisiaj mija równy tydzień od transferu lekarz kazał zrobić betę w 11 dniu a ja dzisiaj zrobiłam test i negatywny jestem złamana
To dopiero 7 dzień test może jeszcze wyjść negatywny najlepiej odczekaj jeszcze ze 3 , 4 dni i zrób betę najbardziej wiarygodny wynik. Trzymam kciuki !!!Hejka dziewczyny. Dzisiaj mija równy tydzień od transferu lekarz kazał zrobić betę w 11 dniu a ja dzisiaj zrobiłam test i negatywny jestem złamana
tez tak miałam 5 dni czekałam na @ jak na złośćMiłego tygodnia wszystkim!
U mnie d***, 1dc nie przyszedł, i jakoś wcale się nie zanosi,więc opóźni mi się stymulacja, buu...
zrób betę , test nie zawsze jest wiarygodnyHejka dziewczyny. Dzisiaj mija równy tydzień od transferu lekarz kazał zrobić betę w 11 dniu a ja dzisiaj zrobiłam test i negatywny jestem złamana
To chyba jakiś syndrom 5 dnitez tak miałam 5 dni czekałam na @ jak na złość
hahaha tak jak bardzo się czeka to lubi płatać figle ja 2 razy przekładalam wizytę bo miałam się stawić 2dc i umówiłam se wcześniej tak orientacyjnie a tu klapa ale co zrobiszTo chyba jakiś syndrom 5 dni
Rozumiem!hahaha tak jak bardzo się czeka to lubi płatać figle ja 2 razy przekładalam wizytę bo miałam się stawić 2dc i umówiłam se wcześniej tak orientacyjnie a tu klapa ale co zrobisz
Nie załamuj się bo mi test lekko pozytywny wyszedł jak betę miałam 68,czyli 14 dni po transferze, wtedy zrobiłam tak z ciekawości więc nie liczyłabym wiarygodności testu czekaj na betęHejka dziewczyny. Dzisiaj mija równy tydzień od transferu lekarz kazał zrobić betę w 11 dniu a ja dzisiaj zrobiłam test i negatywny jestem złamana