reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

Jak dobrze że się odezwałaś ♥️
Rozumiem że potrzebowałaś dni dla siebie 😘
Nie ma tego złego.... 🙂 Super i cieszę się że udało Ci się "zebrać w sobie" i walczyć dalej 🍀 liczę i wierzę że ten protokół będzie jedynym, który zakończy się wysoką betą ♥️
Dużo i daleko już zaszłaś więc teraz MUSI być już ta ostatnia prosta 🍀♥️

A u mnie hmmn😁 spanie przeszło ale wieczorne mdłości dają mocno o sobie znać🙈
Muszą być jakieś dolegliwości mamusia musi czuć że maluszek jest w środku i daje o sobie znać 😁💚 oj z ledwością ale znalazłam jeszcze trochę sił na kolejną procedurę oby okazała się szczęśliwa ✊ już myślałam że zrezygnuje dzisiaj całkowicie i będę liczyła na cud w postaci naturalnej ciąży ale jak się dowiedzieliśmy że to dofinansowanie jest to próbujemy ostatni raz.

reklama
Boże jak dobrze ze jesteś 💗🙏🏻
dobrze ze wróciłaś do gry ☺️
Wróciłam kochana do Was i do gry ❤️ toczyłam ciężką walkę z samą sobą nie myślałam że będzie aż tak ciężko 😔 przez ostatnie dni wylałam morze łez jeszcze trafił mi się pogrzeb w rodzinie więc koszmaru ciąg dalszy na najbliższy czas. Odetchnę trochę od kliniki do 3 dc. Dzisiaj za wizytę i badania nie wzięli od nas pieniędzy powiedzieli tylko nie płacicie idźcie do domu odpocznijcie do następnego cyklu

Wróciłam kochana do Was i do gry ❤️ toczyłam ciężką walkę z samą sobą nie myślałam że będzie aż tak ciężko 😔 przez ostatnie dni wylałam morze łez jeszcze trafił mi się pogrzeb w rodzinie więc koszmaru ciąg dalszy na najbliższy czas. Odetchnę trochę od kliniki do 3 dc. Dzisiaj za wizytę i badania nie wzięli od nas pieniędzy powiedzieli tylko nie płacicie idźcie do domu odpocznijcie do następnego cyklu
Bardzo mi przykro i tulę mocno że los Ci kładzie kłody pod nogi 😔

Pamiętaj że niedługo wyjdzie słońce i się uśmiechniesz i "odżyjesz" z nową energią i siłą do walki 💪 tego Ci z całego serca życzę 🍀♥️🙂

ja się martwiłam aż 🙈😂
wiem , ze to ciężko ja miałam takie załamanie po drugiej ciąży pozamacicznej... to jest nie do opisania .
Czuje , ze ten długi protokół dostarczy cię na sam szczyt. 💗 👶🏻👩‍🍼
Wyrazy współczucia co do śmierci bliskiej osoby 🕯

Cześć dziewczyny !!!

Nadzieja wydaje mi się, że twój nick mówi o tym, że zawsze trzeba mieć nadzieję i się nie poddawać ! Będzie dobrze ❤️

Deess gratuluję , teraz czekamy do września ❤️

Renia widzisz i jest silny 2cm fasolinek ❤️
Katalinazed wy też rośnijcie zdrowo ❤️

Agata kciuki za pozytywne zakończenie. ✊✊

Ja dziś dostałam w końcu @ cykl 52 dni 😑😑
A tak to czekamy na wyniki męża a 25go mamy pierwszą wizytę w klinice.
Czas leci powoli, ale czekamy i mam nadzieję, że wyniki wyjdą dobre :)

Ja dziś dostałam w końcu @ cykl 52 dni 😑😑
A tak to czekamy na wyniki męża a 25go mamy pierwszą wizytę w klinice.
Czas leci powoli, ale czekamy i mam nadzieję, że wyniki wyjdą dobre :)
Trzymam kciuki żeby było dobrze 🙂 fakt czas leci powoli ale jak tak się spojrzy na to chłodno to jednak ucieka 🤣

reklama
Jakieś 3 lub 4 lata temu wytatuowałam sobie na ręce napis, który daje mi siłę w różnych sferach życia gdy mam zwątpienie itp.

"Dopóki oddycham, mam nadzieję"

Załączniki

• IMG_20220812_105326.jpg
    IMG_20220812_105326.jpg
    223,9 KB · Wyświetleń: 30
Do góry