reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Mam wyniki CFTR i AZF męża prawidłowe czyli jest ok? 😍 Czekamy jeszcze na kariotyp.

Załączniki

• Screenshot_20220813_002002.jpg
    Screenshot_20220813_002002.jpg
    133,6 KB · Wyświetleń: 31
  • Screenshot_20220813_001910.jpg
    Screenshot_20220813_001910.jpg
    153,2 KB · Wyświetleń: 27
Cześć dziewczyny, co.tu taka cisza? Jak się macie??? Meldować się tu wszystkie po kolei 😅
No to zamelduję się ja, chociaż rzadko tu bywam;-)
Zaczynam chyba powoli odczuwać pierwsze skutki uboczne stymulacji...Czuję się dziś jakoś słabo, bolą mnie nogi, noszę więc swoje podkolanóweczki uciskowe... ;-) Dobrze, że można sobie spokojnie siedzieć w domu ;-)

No to zamelduję się ja, chociaż rzadko tu bywam;-)
Zaczynam chyba powoli odczuwać pierwsze skutki uboczne stymulacji...Czuję się dziś jakoś słabo, bolą mnie nogi, noszę więc swoje podkolanóweczki uciskowe... ;-) Dobrze, że można sobie spokojnie siedzieć w domu ;-)
Uuu ale coś się dzieje 😁 super !
A to transfer też będzie w tym cyklu?

reklama
Liczę na to, że tak... 🤞;-)
A jak u Ciebie?
W porządku , tak mi się wydaje 😊
Jutro mąż robi jeszcze hormonalne badania , azf i cftr mamy prawidłowe i czekamy na wynik kariotypu. I będziemy ustalać termin na biopsję.
Ja mam chyba niedoczynność tarczycy 🥴 ale też jutro sobie jeszcze zrobię + ahm bo nie robiłam.
I wizytę mamy 25go w klinice i może będziemy już coś wiedzieć...

Małymi krokami ale do przodu 😊

Do góry