reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Mam wyniki CFTR i AZF męża prawidłowe czyli jest ok? 😍 Czekamy jeszcze na kariotyp.

Załączniki

• Screenshot_20220813_002002.jpg
    Screenshot_20220813_002002.jpg
    133,6 KB · Wyświetleń: 27
  • Screenshot_20220813_001910.jpg
    Screenshot_20220813_001910.jpg
    153,2 KB · Wyświetleń: 24
Cześć dziewczyny, co.tu taka cisza? Jak się macie??? Meldować się tu wszystkie po kolei 😅
No to zamelduję się ja, chociaż rzadko tu bywam;-)
Zaczynam chyba powoli odczuwać pierwsze skutki uboczne stymulacji...Czuję się dziś jakoś słabo, bolą mnie nogi, noszę więc swoje podkolanóweczki uciskowe... ;-) Dobrze, że można sobie spokojnie siedzieć w domu ;-)

No to zamelduję się ja, chociaż rzadko tu bywam;-)
Zaczynam chyba powoli odczuwać pierwsze skutki uboczne stymulacji...Czuję się dziś jakoś słabo, bolą mnie nogi, noszę więc swoje podkolanóweczki uciskowe... ;-) Dobrze, że można sobie spokojnie siedzieć w domu ;-)
Uuu ale coś się dzieje 😁 super !
A to transfer też będzie w tym cyklu?

reklama
Liczę na to, że tak... 🤞;-)
A jak u Ciebie?
W porządku , tak mi się wydaje 😊
Jutro mąż robi jeszcze hormonalne badania , azf i cftr mamy prawidłowe i czekamy na wynik kariotypu. I będziemy ustalać termin na biopsję.
Ja mam chyba niedoczynność tarczycy 🥴 ale też jutro sobie jeszcze zrobię + ahm bo nie robiłam.
I wizytę mamy 25go w klinice i może będziemy już coś wiedzieć...

Małymi krokami ale do przodu 😊

Do góry