PrzyjemnościMiłego weekendu dziewczyny My jedziemy trochę wychillowac na małe wakajbki zbyt dużo stresu ostatnio
My jutro też wyjeżdżamy ,na 4dni jedziemy nad morze trochę spędzić czas razem bo za tydzień znów zostanę sama na 3tyg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PrzyjemnościMiłego weekendu dziewczyny My jedziemy trochę wychillowac na małe wakajbki zbyt dużo stresu ostatnio
Miłego dla was zaczerpnijcie jak najwiecejPrzyjemności
My jutro też wyjeżdżamy ,na 4dni jedziemy nad morze trochę spędzić czas razem bo za tydzień znów zostanę sama na 3tyg
Udanego odpoczynkuMiłego weekendu dziewczyny My jedziemy trochę wychillowac na małe wakajbki zbyt dużo stresu ostatnio
No to zamelduję się ja, chociaż rzadko tu bywam;-)Cześć dziewczyny, co.tu taka cisza? Jak się macie??? Meldować się tu wszystkie po kolei
Uuu ale coś się dzieje super !No to zamelduję się ja, chociaż rzadko tu bywam;-)
Zaczynam chyba powoli odczuwać pierwsze skutki uboczne stymulacji...Czuję się dziś jakoś słabo, bolą mnie nogi, noszę więc swoje podkolanóweczki uciskowe... ;-) Dobrze, że można sobie spokojnie siedzieć w domu ;-)
Liczę na to, że tak... ;-)Uuu ale coś się dzieje super !
A to transfer też będzie w tym cyklu?
W porządku , tak mi się wydajeLiczę na to, że tak... ;-)
A jak u Ciebie?