reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

Jak dobrze że się odezwałaś ♥️
Rozumiem że potrzebowałaś dni dla siebie 😘
Nie ma tego złego.... 🙂 Super i cieszę się że udało Ci się "zebrać w sobie" i walczyć dalej 🍀 liczę i wierzę że ten protokół będzie jedynym, który zakończy się wysoką betą ♥️
Dużo i daleko już zaszłaś więc teraz MUSI być już ta ostatnia prosta 🍀♥️

A u mnie hmmn😁 spanie przeszło ale wieczorne mdłości dają mocno o sobie znać🙈
Muszą być jakieś dolegliwości mamusia musi czuć że maluszek jest w środku i daje o sobie znać 😁💚 oj z ledwością ale znalazłam jeszcze trochę sił na kolejną procedurę oby okazała się szczęśliwa ✊ już myślałam że zrezygnuje dzisiaj całkowicie i będę liczyła na cud w postaci naturalnej ciąży ale jak się dowiedzieliśmy że to dofinansowanie jest to próbujemy ostatni raz.

reklama
Boże jak dobrze ze jesteś 💗🙏🏻
dobrze ze wróciłaś do gry ☺️
Wróciłam kochana do Was i do gry ❤️ toczyłam ciężką walkę z samą sobą nie myślałam że będzie aż tak ciężko 😔 przez ostatnie dni wylałam morze łez jeszcze trafił mi się pogrzeb w rodzinie więc koszmaru ciąg dalszy na najbliższy czas. Odetchnę trochę od kliniki do 3 dc. Dzisiaj za wizytę i badania nie wzięli od nas pieniędzy powiedzieli tylko nie płacicie idźcie do domu odpocznijcie do następnego cyklu

Wróciłam kochana do Was i do gry ❤️ toczyłam ciężką walkę z samą sobą nie myślałam że będzie aż tak ciężko 😔 przez ostatnie dni wylałam morze łez jeszcze trafił mi się pogrzeb w rodzinie więc koszmaru ciąg dalszy na najbliższy czas. Odetchnę trochę od kliniki do 3 dc. Dzisiaj za wizytę i badania nie wzięli od nas pieniędzy powiedzieli tylko nie płacicie idźcie do domu odpocznijcie do następnego cyklu
Bardzo mi przykro i tulę mocno że los Ci kładzie kłody pod nogi 😔

Pamiętaj że niedługo wyjdzie słońce i się uśmiechniesz i "odżyjesz" z nową energią i siłą do walki 💪 tego Ci z całego serca życzę 🍀♥️🙂

ja się martwiłam aż 🙈😂
wiem , ze to ciężko ja miałam takie załamanie po drugiej ciąży pozamacicznej... to jest nie do opisania .
Czuje , ze ten długi protokół dostarczy cię na sam szczyt. 💗 👶🏻👩‍🍼
Wyrazy współczucia co do śmierci bliskiej osoby 🕯

Cześć dziewczyny !!!

Nadzieja wydaje mi się, że twój nick mówi o tym, że zawsze trzeba mieć nadzieję i się nie poddawać ! Będzie dobrze ❤️

Deess gratuluję , teraz czekamy do września ❤️

Renia widzisz i jest silny 2cm fasolinek ❤️
Katalinazed wy też rośnijcie zdrowo ❤️

Agata kciuki za pozytywne zakończenie. ✊✊

Ja dziś dostałam w końcu @ cykl 52 dni 😑😑
A tak to czekamy na wyniki męża a 25go mamy pierwszą wizytę w klinice.
Czas leci powoli, ale czekamy i mam nadzieję, że wyniki wyjdą dobre :)

Ja dziś dostałam w końcu @ cykl 52 dni 😑😑
A tak to czekamy na wyniki męża a 25go mamy pierwszą wizytę w klinice.
Czas leci powoli, ale czekamy i mam nadzieję, że wyniki wyjdą dobre :)
Trzymam kciuki żeby było dobrze 🙂 fakt czas leci powoli ale jak tak się spojrzy na to chłodno to jednak ucieka 🤣

reklama
Jakieś 3 lub 4 lata temu wytatuowałam sobie na ręce napis, który daje mi siłę w różnych sferach życia gdy mam zwątpienie itp.

"Dopóki oddycham, mam nadzieję"

Załączniki

• IMG_20220812_105326.jpg
    IMG_20220812_105326.jpg
    223,9 KB · Wyświetleń: 28
Do góry