Nadzieja1992
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana żyje dziękuję ! Jak się czujesz ?Mam nadzieję że u @Nadzieja1992 wszystko w porządku
Jak dobrze że się odezwałaśKochana żyje dziękuję ! Jak się czujesz ?
Boże jak dobrze ze jesteśHej dziewczyny!! Przepraszam że tyle dni mnie nie było ale miałam załamanie przesiedziałam w sypialni 4 dni dzisiaj byłam na wizycie zakończyłam procedurę... I miałam dać sobie przerwę bo psychicznie jestem wykończona alee dowiedziałam się że z dofinansowania wykorzystaliśmy tylko niecały tysiąc i zostało nam ponad 4 i rozpoczęłam procedurę długim protokołem bo stwierdzili że krótki nie dla mnie. Więc 3 DC mam wizytę antykoncepcja 2 tygodnie później zastrzyki nowe zupełnie inne dawki i nazwy plus 3 dodatkowy którego teraz nie miałam . Także wracam do gry. Idę na chwilę do pracy we wtorek, zwolnienie dostane od 1 dnia stymulacji. Przepisała mi dzisiaj duphaston ale mówiła że może nie będzie potrzebny brać bo mam grube endometrium jakby przed miesiączką. Piękne dzieciaczki dziewczyny widziałam wasze zdjęcia życzę wam cudownej ciąży!
o jaaa czyli wróżka prawdę przepowiedziałaDziewczyny a tak z innej beczki
Dziś siostra oznajmiła mi że w maju była u wróżki
Wypytała się o mnie wróżka podobno powiedziała jej że w marcu zostanę mamą wiecie jak mnie zmroziło jak mi to dziś powiedziała
To teraz cierpliwości i czekamy na wysoką betęStres był na maksa ale doktor mówił, ze wszystko poszło zgodnie z planem Teraz pozostało mi tylko czekać na pierwsza betę
O kurczę no aż ciarki przechodząDziewczyny a tak z innej beczki
Dziś siostra oznajmiła mi że w maju była u wróżki
Wypytała się o mnie wróżka podobno powiedziała jej że w marcu zostanę mamą wiecie jak mnie zmroziło jak mi to dziś powiedziała
Cieszę się że wróciłaś tak myślałam że potrzebujesz przerwy. No to super że wracasz do gry, trzeba próbować różnych metod bo wiadomo na każdego działa co innego Ściskam mocno i trzymam kciuki za Ciebie!! Teraz na pewno będzie efekt ! Trzeba wierzyć !Hej dziewczyny!! Przepraszam że tyle dni mnie nie było ale miałam załamanie przesiedziałam w sypialni 4 dni dzisiaj byłam na wizycie zakończyłam procedurę... I miałam dać sobie przerwę bo psychicznie jestem wykończona alee dowiedziałam się że z dofinansowania wykorzystaliśmy tylko niecały tysiąc i zostało nam ponad 4 i rozpoczęłam procedurę długim protokołem bo stwierdzili że krótki nie dla mnie. Więc 3 DC mam wizytę antykoncepcja 2 tygodnie później zastrzyki nowe zupełnie inne dawki i nazwy plus 3 dodatkowy którego teraz nie miałam . Także wracam do gry. Idę na chwilę do pracy we wtorek, zwolnienie dostane od 1 dnia stymulacji. Przepisała mi dzisiaj duphaston ale mówiła że może nie będzie potrzebny brać bo mam grube endometrium jakby przed miesiączką. Piękne dzieciaczki dziewczyny widziałam wasze zdjęcia życzę wam cudownej ciąży!
Mam lekkie kłucie w jajniku ale tak poza tym wszystko w porządkuzłe spojrzałam nie na ta stronę ale się zakrecilam 3mam kciuki
jak się czujesz ?