reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Kochana żyje dziękuję ! Jak się czujesz ? 💚
Jak dobrze że się odezwałaś ♥️
Rozumiem że potrzebowałaś dni dla siebie 😘
Nie ma tego złego.... 🙂 Super i cieszę się że udało Ci się "zebrać w sobie" i walczyć dalej 🍀 liczę i wierzę że ten protokół będzie jedynym, który zakończy się wysoką betą ♥️
Dużo i daleko już zaszłaś więc teraz MUSI być już ta ostatnia prosta 🍀♥️

A u mnie hmmn😁 spanie przeszło ale wieczorne mdłości dają mocno o sobie znać🙈

Hej dziewczyny!! Przepraszam że tyle dni mnie nie było ale miałam załamanie przesiedziałam w sypialni 4 dni 😔 dzisiaj byłam na wizycie zakończyłam procedurę... I miałam dać sobie przerwę bo psychicznie jestem wykończona alee dowiedziałam się że z dofinansowania wykorzystaliśmy tylko niecały tysiąc i zostało nam ponad 4 i rozpoczęłam procedurę długim protokołem bo stwierdzili że krótki nie dla mnie. Więc 3 DC mam wizytę antykoncepcja 2 tygodnie później zastrzyki nowe zupełnie inne dawki i nazwy plus 3 dodatkowy którego teraz nie miałam . Także wracam do gry. Idę na chwilę do pracy we wtorek, zwolnienie dostane od 1 dnia stymulacji. Przepisała mi dzisiaj duphaston ale mówiła że może nie będzie potrzebny brać bo mam grube endometrium jakby przed miesiączką. Piękne dzieciaczki dziewczyny widziałam wasze zdjęcia ❤️❤️❤️❤️ życzę wam cudownej ciąży!
Boże jak dobrze ze jesteś 💗🙏🏻
dobrze ze wróciłaś do gry ☺️

Dziewczyny a tak z innej beczki 😁🙈
Dziś siostra oznajmiła mi że w maju była u wróżki 🧚‍♂️ 🙂
Wypytała się o mnie 🙈😁 wróżka podobno powiedziała jej że w marcu zostanę mamą 🙈wiecie jak mnie zmroziło jak mi to dziś powiedziała 😁🤣

Hej dziewczyny!! Przepraszam że tyle dni mnie nie było ale miałam załamanie przesiedziałam w sypialni 4 dni 😔 dzisiaj byłam na wizycie zakończyłam procedurę... I miałam dać sobie przerwę bo psychicznie jestem wykończona alee dowiedziałam się że z dofinansowania wykorzystaliśmy tylko niecały tysiąc i zostało nam ponad 4 i rozpoczęłam procedurę długim protokołem bo stwierdzili że krótki nie dla mnie. Więc 3 DC mam wizytę antykoncepcja 2 tygodnie później zastrzyki nowe zupełnie inne dawki i nazwy plus 3 dodatkowy którego teraz nie miałam . Także wracam do gry. Idę na chwilę do pracy we wtorek, zwolnienie dostane od 1 dnia stymulacji. Przepisała mi dzisiaj duphaston ale mówiła że może nie będzie potrzebny brać bo mam grube endometrium jakby przed miesiączką. Piękne dzieciaczki dziewczyny widziałam wasze zdjęcia ❤️❤️❤️❤️ życzę wam cudownej ciąży!
Cieszę się że wróciłaś 😊 tak myślałam że potrzebujesz przerwy. No to super że wracasz do gry, trzeba próbować różnych metod bo wiadomo na każdego działa co innego 🌷🌷 Ściskam mocno i trzymam kciuki za Ciebie!! Teraz na pewno będzie efekt ! Trzeba wierzyć !

reklama
Do góry