reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Kochana żyje dziękuję ! Jak się czujesz ? 💚
Jak dobrze że się odezwałaś ♥️
Rozumiem że potrzebowałaś dni dla siebie 😘
Nie ma tego złego.... 🙂 Super i cieszę się że udało Ci się "zebrać w sobie" i walczyć dalej 🍀 liczę i wierzę że ten protokół będzie jedynym, który zakończy się wysoką betą ♥️
Dużo i daleko już zaszłaś więc teraz MUSI być już ta ostatnia prosta 🍀♥️

A u mnie hmmn😁 spanie przeszło ale wieczorne mdłości dają mocno o sobie znać🙈

Hej dziewczyny!! Przepraszam że tyle dni mnie nie było ale miałam załamanie przesiedziałam w sypialni 4 dni 😔 dzisiaj byłam na wizycie zakończyłam procedurę... I miałam dać sobie przerwę bo psychicznie jestem wykończona alee dowiedziałam się że z dofinansowania wykorzystaliśmy tylko niecały tysiąc i zostało nam ponad 4 i rozpoczęłam procedurę długim protokołem bo stwierdzili że krótki nie dla mnie. Więc 3 DC mam wizytę antykoncepcja 2 tygodnie później zastrzyki nowe zupełnie inne dawki i nazwy plus 3 dodatkowy którego teraz nie miałam . Także wracam do gry. Idę na chwilę do pracy we wtorek, zwolnienie dostane od 1 dnia stymulacji. Przepisała mi dzisiaj duphaston ale mówiła że może nie będzie potrzebny brać bo mam grube endometrium jakby przed miesiączką. Piękne dzieciaczki dziewczyny widziałam wasze zdjęcia ❤️❤️❤️❤️ życzę wam cudownej ciąży!
Boże jak dobrze ze jesteś 💗🙏🏻
dobrze ze wróciłaś do gry ☺️

Dziewczyny a tak z innej beczki 😁🙈
Dziś siostra oznajmiła mi że w maju była u wróżki 🧚‍♂️ 🙂
Wypytała się o mnie 🙈😁 wróżka podobno powiedziała jej że w marcu zostanę mamą 🙈wiecie jak mnie zmroziło jak mi to dziś powiedziała 😁🤣

Hej dziewczyny!! Przepraszam że tyle dni mnie nie było ale miałam załamanie przesiedziałam w sypialni 4 dni 😔 dzisiaj byłam na wizycie zakończyłam procedurę... I miałam dać sobie przerwę bo psychicznie jestem wykończona alee dowiedziałam się że z dofinansowania wykorzystaliśmy tylko niecały tysiąc i zostało nam ponad 4 i rozpoczęłam procedurę długim protokołem bo stwierdzili że krótki nie dla mnie. Więc 3 DC mam wizytę antykoncepcja 2 tygodnie później zastrzyki nowe zupełnie inne dawki i nazwy plus 3 dodatkowy którego teraz nie miałam . Także wracam do gry. Idę na chwilę do pracy we wtorek, zwolnienie dostane od 1 dnia stymulacji. Przepisała mi dzisiaj duphaston ale mówiła że może nie będzie potrzebny brać bo mam grube endometrium jakby przed miesiączką. Piękne dzieciaczki dziewczyny widziałam wasze zdjęcia ❤️❤️❤️❤️ życzę wam cudownej ciąży!
Cieszę się że wróciłaś 😊 tak myślałam że potrzebujesz przerwy. No to super że wracasz do gry, trzeba próbować różnych metod bo wiadomo na każdego działa co innego 🌷🌷 Ściskam mocno i trzymam kciuki za Ciebie!! Teraz na pewno będzie efekt ! Trzeba wierzyć !

reklama
Do góry