Mam nadzieję że trochę "rozjaśniłam" sytuacjęTylko się trzymać za kieszeń. Drogo nas to nasze " szczęście" kosztuje .
reklama
Mnie męczy psychicznie czekanie na kolejną wizytę, myślałam że już dziś będzie wiadomo a tu psikus, znów trzeba czekać do piątku - takie mam nieznośne pęcherzykiPęcherzyków pobrali 13, 10 się zapłodniło potem po pierwej dobie padły 2 a po trzeciej 3 i zostało 5 blastek zamrożonych.
Nadzieja1992
Fanka BB :)
Mam nadzieję że trochę "rozjaśniłam" sytuację to
Troszke tak , dzięki ale wiadomo że u każdej z nas będzie to wyglądało nieco inaczej i troszkę będą się te koszta różniły w zależności od kliniki, wielkości miasta , przyczyny niepłodności etc.Mam nadzieję że trochę "rozjaśniłam" sytuację
Katalinazed
No to czekanie jest najgorsze i te wizyty co dwa dniMnie męczy psychicznie czekanie na kolejną wizytę, myślałam że już dziś będzie wiadomo a tu psikus, znów trzeba czekać do piątku - takie mam nieznośne pęcherzyki
Przede wszystkim chyba zależy od kliniki, bo w każdej są inne koszta. My mamy 1,5 roku leczenia w klinice za sobą więc długą drogę badań mamy za sobą +IUI więc wydawałoby się że in vitro powinno pójść łatwo ale na razie to pęcherzyki nie współpracująTroszke tak , dzięki ale wiadomo że u każdej z nas będzie to wyglądało nieco inaczej i troszkę będą się te koszta różniły w zależności od kliniki, wielkości miasta , przyczyny niepłodności etc.
A wskazówka od paliwa schodzi w dół w mgnieniu okaNo to czekanie jest najgorsze i te wizyty co dwa dni
Piątek, poniedziałek, dziś i jeszcze piątek - szok
Katalinazed
No prawda i koszty paliwa też spore bo wizyty co dwa dni a w dzisiejszych czasach przy tych cenach paliwa to jedna wycieczka to 100 złotych.A wskazówka od paliwa schodzi w dół w mgnieniu oka
Piątek, poniedziałek, dziś i jeszcze piątek - szok
Madame JS
I pomyśleć, że są miejsca, w których leczenie jest za darmo . Na innych forach widziałam np.że dziewczyny odsprzedają niepotrzebne już leki. Zawsze to jakaś oszczędność! Ja np.mam 300ml Gonalu do oddania. Problem tylko z wysyłką lub przewozem...
Deess.
superJa też już po wizycie. Zrobiłam progesteron i estradiol jeżeli wyniki będą okej to w środę mamy transfer.
W aptece zostawiłam 700 złotych endometrium ma niecałe 8 ale jeszcze coś powinno urosnąć.
Renia1237 jakiej wielkości masz te pecherzyki?
reklama
Deess.
dokładnie , coraz więcej par boryka się z niepłodnością powinna być refundacja , a tyle osób odpuszcza bo najnormalniej w świecie ich na to nie stać , to jest przykre . mam nadzieje , ze kiedyś coś z tum zrobią bo koszta tego wszystkiego mnie przerażająI pomyśleć, że są miejsca, w których leczenie jest za darmo . Na innych forach widziałam np.że dziewczyny odsprzedają niepotrzebne już leki. Zawsze to jakaś oszczędność! Ja np.mam 300ml Gonalu do oddania. Problem tylko z wysyłką lub przewozem...