reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

Plan na dziś miał (lekarz) że 10 urośnie ale... Dobrze że wg niego 6 jest dużych a reszta może urośnie jeszcze albo na kłuję i zobaczy 🙂najważniejsze że zakwalifikował do punkcji ✌️💪teraz tylko się 🙏 żeby w ostatniej chwili coś się niespodziewanego nie wydarzyło patrząc na moją ciągła drogę pod górkę 😁🙂
W poniedziałek napiszesz nam jak przebiegała punkcja i jak się czujesz po. Zobaczysz! 😉🤗🥰

reklama

Załączniki

• IMG_20220617_202740.jpg
    IMG_20220617_202740.jpg
    146 KB · Wyświetleń: 48
No i super ❤️ będziesz mieć transfer świeżaczka?
Hej 🙂 zaczynam się stresować przed jutrzejszą punkcją 😔 samego znieczulenia się nie obawiam bo za każdym razem kiedy miałam narkozę lub znieczulenie od pasa w dół, bardzo dobrze je znosiłam więc tego się nie obawiam, ale ta niepewność ile będzie komórek itd mnie stresuje 😔czy masz może jakieś rady czego mogę się spodziewać na wizycie po punkcji lub tak ogólnie? 🙈🙂 Sama nie wiem co bym chciała wiedzieć 🙂🙈

Hej 🙂 zaczynam się stresować przed jutrzejszą punkcją 😔 samego znieczulenia się nie obawiam bo za każdym razem kiedy miałam narkozę lub znieczulenie od pasa w dół, bardzo dobrze je znosiłam więc tego się nie obawiam, ale ta niepewność ile będzie komórek itd mnie stresuje 😔czy masz może jakieś rady czego mogę się spodziewać na wizycie po punkcji lub tak ogólnie? 🙈🙂 Sama nie wiem co bym chciała wiedzieć 🙂🙈
Hej, pamiętaj nie liczy się ilość a jakość. Szczerze teraz bardziej stresuję się przed transferem niż przed punkcja. Cholernie boję się rozczarowania i że będę przechodzić znowu przez to samo wizyty, leki, zastrzyki... chyba nie ma złotego środka na ten stres bo od momentu decyzji o in vitro mi towarzyszy raz mniej raz więcej zależy od dnia 🙈 a to żeby pęcherzyki urosły, a to żeby udało się pobrać, a żeby się rozwijały, a żeby endometrium było okej itd

Hej, pamiętaj nie liczy się ilość a jakość. Szczerze teraz bardziej stresuję się przed transferem niż przed punkcja. Cholernie boję się rozczarowania i że będę przechodzić znowu przez to samo wizyty, leki, zastrzyki... chyba nie ma złotego środka na ten stres bo od momentu decyzji o in vitro mi towarzyszy raz mniej raz więcej zależy od dnia 🙈 a to żeby pęcherzyki urosły, a to żeby udało się pobrać, a żeby się rozwijały, a żeby endometrium było okej itd
Trzymam mocno kciuki jutro za Ciebie ❤️ i wiem że będą same dobre wieści 😗🌷

Wierzę że Ci się uda za pierwszym razem i nie będziesz musiała drugi raz od nowa przez to przechodzić! ♥️🤞✌️🙂

reklama
Do góry