reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Jak długo te zastrzyki trzeba aplikować? I co dalej? 😉🤞😄
Rozpisany plan mam taki :
Od 2go dc przez 8 dni zastrzyk Bemfola 150 (jeden dziennie o godzinie 20 🙈😁), w 6 dc wizyta monitorująca i dołoży na tej wizycie jeszcze jeden lek. Ta wizyta przypada w piątek więc wtedy się dowiem już czegoś więcej 🙂

Ja przez 10 dni brałam Bemfole w 8 dniu doszedł Cetrotide jak pisałam wcześniej to dopiero trzeba zrobić roztwór no i igła jest niezła 🙈 ale do przeżycia, potem jeszcze jeden zastrzyk 36 h przed punkcja i kolejne po punkcji 😆 no brzuch w kropki.

Ja przez 10 dni brałam Bemfole w 8 dniu doszedł Cetrotide jak pisałam wcześniej to dopiero trzeba zrobić roztwór no i igła jest niezła 🙈 ale do przeżycia, potem jeszcze jeden zastrzyk 36 h przed punkcja i kolejne po punkcji 😆 no brzuch w kropki.
Co lekarz to inaczej bo ja mam 8dni Bemfoli czyli dwa mniej niż Ty 🙈 a na który dzień cyklu przypadała Ci punkcja? Bo mój lekarz na ostatniej wizycie twierdził że jak dobrze pójdzie to punkcja przypadałaby na 13-14 dc 🤔

jesteśmy po 😊 kwalifikacja jest 🙏🏻 wiec i jakaś nadzieja 😊
lecimy protokołem krótkim ze względu na moje wysokie AMH .
od następnego cyklu czyli od lipca działamy ostro 😊❤️✊🏻
Cudowna wiadomość 😍
Czas tak szybko ucieka że zanim się obejrzysz będziesz podchodzić do transferu ♥️🙂
Po cichu liczę że każda z nas w tym gronie będzie podchodzić tylko raz, bo więcej nie trzeba będzie ♥️🤰

reklama
Do góry