reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Jak długo te zastrzyki trzeba aplikować? I co dalej? 😉🤞😄
Rozpisany plan mam taki :
Od 2go dc przez 8 dni zastrzyk Bemfola 150 (jeden dziennie o godzinie 20 🙈😁), w 6 dc wizyta monitorująca i dołoży na tej wizycie jeszcze jeden lek. Ta wizyta przypada w piątek więc wtedy się dowiem już czegoś więcej 🙂

Ja przez 10 dni brałam Bemfole w 8 dniu doszedł Cetrotide jak pisałam wcześniej to dopiero trzeba zrobić roztwór no i igła jest niezła 🙈 ale do przeżycia, potem jeszcze jeden zastrzyk 36 h przed punkcja i kolejne po punkcji 😆 no brzuch w kropki.

Ja przez 10 dni brałam Bemfole w 8 dniu doszedł Cetrotide jak pisałam wcześniej to dopiero trzeba zrobić roztwór no i igła jest niezła 🙈 ale do przeżycia, potem jeszcze jeden zastrzyk 36 h przed punkcja i kolejne po punkcji 😆 no brzuch w kropki.
Co lekarz to inaczej bo ja mam 8dni Bemfoli czyli dwa mniej niż Ty 🙈 a na który dzień cyklu przypadała Ci punkcja? Bo mój lekarz na ostatniej wizycie twierdził że jak dobrze pójdzie to punkcja przypadałaby na 13-14 dc 🤔

jesteśmy po 😊 kwalifikacja jest 🙏🏻 wiec i jakaś nadzieja 😊
lecimy protokołem krótkim ze względu na moje wysokie AMH .
od następnego cyklu czyli od lipca działamy ostro 😊❤️✊🏻
Cudowna wiadomość 😍
Czas tak szybko ucieka że zanim się obejrzysz będziesz podchodzić do transferu ♥️🙂
Po cichu liczę że każda z nas w tym gronie będzie podchodzić tylko raz, bo więcej nie trzeba będzie ♥️🤰

reklama
Do góry