Katalinazed
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny mamy zamrożonych 5 blastocyst z czego 3 klasy 5 AA.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej z tego co mniej więcej się orientuję w tych klasach (bo tak daleko z wiedzą nie jestem ) to wynik bardzo dobry?Cześć dziewczyny mamy zamrożonych 5 blastocyst z czego 3 klasy 5 AA.
Z tego co kojarzę to AA to bardzo dobrze! A ta 5tka to chyba blastocysta wylęgowa?Hej z tego co mniej więcej się orientuję w tych klasach (bo tak daleko z wiedzą nie jestem ) to wynik bardzo dobry?
W takim razie świetna wiadomośćZ tego co kojarzę to AA to bardzo dobrze! A ta 5tka to chyba blastocysta wylęgowa?
Katalinazed popraw jeśli pokręciłam
Tak dokładnie masz rację.Z tego co kojarzę to AA to bardzo dobrze! A ta 5tka to chyba blastocysta wylęgowa?
@Katalinazed popraw jeśli pokręciłam
Biedna. Pewnie stres i napięcie całą sytuacją czy przez to że @ się spóźnia są jakieś konsekwencje, że w tym cyklu nie będzie zastrzyków? Czy to oczekiwanie po prostu znowu wydłuża się? Ściskam cieplutko! Oby @ zaraz przyszła!Hej dziewczyny ja się mierzę z negatywnymi emocjami w sobie od drugiego dnia cyklu miałam brać zastrzyki i już się cieszyłam że wszystko ładnie się układa, bo zastrzyki, wizyty i już tak bliziutko to wszystko, a tu klapa.... 4dni spóźnia mi się @ nigdy mi się tyle nie spóźniał
Hej. Czy wiadomo kiedy transfer mrozaczka?Cześć dziewczyny mamy zamrożonych 5 blastocyst z czego 3 klasy 5 AA.
Zastrzyki będą, tylko poprostu to wszytko się wydłuża w czasie. Od kilku lat mam w końcu regularnie, a tu taki psikus właśnie teraz w 25 dniu cyklu, gdy byłam na ustaleniu planu "działania" lekarz robił usg i mówił że wszytko jest w porządku, więc mam nadzieję że to kwestia stresuBiedna. Pewnie stres i napięcie całą sytuacją czy przez to że @ się spóźnia są jakieś konsekwencje, że w tym cyklu nie będzie zastrzyków? Czy to oczekiwanie po prostu znowu wydłuża się? Ściskam cieplutko! Oby @ zaraz przyszła!
Na pewno! W końcu tyle czasu się staracie a na drodze ciągłe niepowodzenia. Wierzę, że teraz gdy to wszystko się dzieje to stres jeszcze większy! Trzymam kciuki za szybkie przyjście @ ! Oczywiście daj znać o 1dcZastrzyki będą, tylko poprostu to wszytko się wydłuża w czasie. Od kilku lat mam w końcu regularnie, a tu taki psikus właśnie teraz mam nadzieję że to kwestia stresu