reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Hej dziewczyny 😔ja się mierzę z negatywnymi emocjami w sobie 😔od drugiego dnia cyklu miałam brać zastrzyki i już się cieszyłam że wszystko ładnie się układa, bo zastrzyki, wizyty i już tak bliziutko to wszystko, a tu klapa.... 😔4dni spóźnia mi się @ 😔nigdy mi się tyle nie spóźniał 😔

Hej dziewczyny 😔ja się mierzę z negatywnymi emocjami w sobie 😔od drugiego dnia cyklu miałam brać zastrzyki i już się cieszyłam że wszystko ładnie się układa, bo zastrzyki, wizyty i już tak bliziutko to wszystko, a tu klapa.... 😔4dni spóźnia mi się @ 😔nigdy mi się tyle nie spóźniał 😔
Biedna. Pewnie stres i napięcie całą sytuacją 😟 czy przez to że @ się spóźnia są jakieś konsekwencje, że w tym cyklu nie będzie zastrzyków? Czy to oczekiwanie po prostu znowu wydłuża się? Ściskam cieplutko! Oby @ zaraz przyszła! 🥰🤞

Biedna. Pewnie stres i napięcie całą sytuacją 😟 czy przez to że @ się spóźnia są jakieś konsekwencje, że w tym cyklu nie będzie zastrzyków? Czy to oczekiwanie po prostu znowu wydłuża się? Ściskam cieplutko! Oby @ zaraz przyszła! 🥰🤞
Zastrzyki będą, tylko poprostu to wszytko się wydłuża w czasie. Od kilku lat mam w końcu regularnie, a tu taki psikus właśnie teraz 😔 w 25 dniu cyklu, gdy byłam na ustaleniu planu "działania" lekarz robił usg i mówił że wszytko jest w porządku, więc mam nadzieję że to kwestia stresu 😔

reklama
Zastrzyki będą, tylko poprostu to wszytko się wydłuża w czasie. Od kilku lat mam w końcu regularnie, a tu taki psikus właśnie teraz 😔mam nadzieję że to kwestia stresu 😔
Na pewno! W końcu tyle czasu się staracie a na drodze ciągłe niepowodzenia. Wierzę, że teraz gdy to wszystko się dzieje to stres jeszcze większy! Trzymam kciuki za szybkie przyjście @ ! 🤞😃😈 Oczywiście daj znać o 1dc 😄

Do góry