A czy podczas brania zastrzyków też miałaś brać jakieś tabletki? Bo mi kazał brać Lactovaginal (dopochwowe)Cześć Dziewczyny dzwonili rano z kliniki z 13 komórek zostało zapłodnione 10 i jak na chwilę obecną dobrze się rozwijają.
reklama
Katie92
Zaangażowana w BB
Super!!Cześć Dziewczyny dzwonili rano z kliniki z 13 komórek zostało zapłodnione 10 i jak na chwilę obecną dobrze się rozwijają.
Katalinazed
Fanka BB :)
Nie nie brałam żadnych tabletek.
Katalinazed
A na co te tabletki ?
Na prawidłową florę bakteryjną, mialam już je stosować od wizyty w czwartek i po @A na co te tabletki ?
Katie92
Zaangażowana w BB
Może forma ochrony, żeby nic się nie rozwinęło międzyczasie ? W sumie to pałeczki kwasu mlekowego to tak jak witaminyNa prawidłową florę bakteryjną, mialam już je stosować od wizyty w czwartek i po @
Chyba tak a raczej napewnoMoże forma ochrony, żeby nic się nie rozwinęło międzyczasie ? W sumie to pałeczki kwasu mlekowego to tak jak witaminy
Deess.
woooow , ale czadCześć Dziewczyny dzwonili rano z kliniki z 13 komórek zostało zapłodnione 10 i jak na chwilę obecną dobrze się rozwijają.
reklama
Katie92
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny. Jestem po kwalifikacji. UPO nie potrzebne ale muszę zrobić korektę pitu bo zły adres jest. Kwalifikacje niestety nam odroczyli. Muszę mieć laparoskopie z histeroskopia. Coś wspominali o usunięciu jajowodu. Ale zobaczymy. Dopiero na koniec lipca mam termin do szpitala. Muszę przetrwać w oczekiwaniu te 2 miesiące. Potem wracamy do kwalifikacji i działamy dalej
Będę Was obserwować i kibicować nadal
Będę Was obserwować i kibicować nadal