Deess.
Fanka BB :)
pomyliłam emotki jak twoje urodziny to tym bardziej musi być dobrzeTrzymam kciuki, w końcu to moje urodziny, wysyłam więc dobrą energię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pomyliłam emotki jak twoje urodziny to tym bardziej musi być dobrzeTrzymam kciuki, w końcu to moje urodziny, wysyłam więc dobrą energię
My rozmowę kwalifikacyjną mieliśmy z naszym lekarzem prowadzącym z kliniki wszystko na pewno będzie dobrzeDziewczyny czy na wizycie kwalifikacyjnej jest od razu konsultacja z lekarzem prowadzącym? To już jutro i nie ukrywam, że już mnie brzuch boli Dokumentacje medyczna mam, pit 37 też. Obym jeszcze trochę szczęścia miała ze sobą
Jeżeli rozliczałaś PIT przez internet to będą wymagać PIT UPO (przynajmniej ja musiałam dostarczyć)Dziewczyny czy na wizycie kwalifikacyjnej jest od razu konsultacja z lekarzem prowadzącym? To już jutro i nie ukrywam, że już mnie brzuch boli Dokumentacje medyczna mam, pit 37 też. Obym jeszcze trochę szczęścia miała ze sobą
A cóż to takiego? To raczej na pewno będę musiała dostarczyć, o ile będą chcieli, bo mam tylko 37 i ściągnięty z podatki.govJeżeli rozliczałaś PIT przez internet to będą wymagać PIT UPO (przynajmniej ja musiałam dostarczyć)
PIT UPO to jest takie potwierdzenie że jest złożony pit, to jest przy PIT na podatki. gov z tej strony to się ściągaA cóż to takiego? To raczej na pewno będę musiała dostarczyć, o ile będą chcieli, bo mam tylko 37 i ściągnięty z podatki.gov
Jak wrócę do domu to sprawdzę. Może uda mi się rano gdzieś wydrukować przed wizytąPIT UPO to jest takie potwierdzenie że jest złożony pit, to jest przy PIT na podatki. gov z tej strony to się ściąga
Ja tego nie miałam i wysyłałam na email do koordynatorki która zajmowała się dofinansowaniem więc większego problemu nie miałam nie wiem jak to u Ciebie będzie wyglądaćJak wrócę do domu to sprawdzę. Może uda mi się rano gdzieś wydrukować przed wizytą
Super wiadomośćCześć Dziewczyny dzwonili rano z kliniki z 13 komórek zostało zapłodnione 10 i jak na chwilę obecną dobrze się rozwijają.