reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Dziewczyny czy na wizycie kwalifikacyjnej jest od razu konsultacja z lekarzem prowadzącym? To już jutro i nie ukrywam, że już mnie brzuch boli 🙈 Dokumentacje medyczna mam, pit 37 też. Obym jeszcze trochę szczęścia miała ze sobą 🤞😅

Dziewczyny czy na wizycie kwalifikacyjnej jest od razu konsultacja z lekarzem prowadzącym? To już jutro i nie ukrywam, że już mnie brzuch boli 🙈 Dokumentacje medyczna mam, pit 37 też. Obym jeszcze trochę szczęścia miała ze sobą 🤞😅
My rozmowę kwalifikacyjną mieliśmy z naszym lekarzem prowadzącym z kliniki 🙂wszystko na pewno będzie dobrze 👍 🙂

Jeżeli rozliczałaś PIT przez internet to będą wymagać PIT UPO (przynajmniej ja musiałam dostarczyć)

Jak wrócę do domu to sprawdzę. Może uda mi się rano gdzieś wydrukować przed wizytą 🤞😬
Ja tego nie miałam i wysyłałam na email do koordynatorki która zajmowała się dofinansowaniem więc większego problemu nie miałam 🙂nie wiem jak to u Ciebie będzie wyglądać 🙈😛😁

reklama
Do góry