reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Hej dziewczyny 🙂
U mnie sytuacja wygląda następująco po dzisiejszej wizycie 🙂
Czekam na @ który dostanę w przyszłym tygodniu, od drugiego dnia przez 8 dni Bemfola 150, w 6 dniu wizyta na rozpoznanie czy coś urósło 🙂

Hej dziewczyny 🙂
U mnie sytuacja wygląda następująco po dzisiejszej wizycie 🙂
Czekam na @ który dostanę w przyszłym tygodniu, od drugiego dnia przez 8 dni Bemfola 150, w 6 dniu wizyta na rozpoznanie czy coś urósło 🙂
O to idziemy ramię w ramię :-) Ja dziś ostatnie dwa zastrzyki z ganotropina wykonuje się je dokładnie 36 h przed punkcja dwa na raz ale do przeżycia 😉

O to idziemy ramię w ramię :-) Ja dziś ostatnie dwa zastrzyki z ganotropina wykonuje się je dokładnie 36 h przed punkcja dwa na raz ale do przeżycia 😉
Tego 6 dc mam się zgłosić i zobaczymy co i jak i lekarz mówił że włączy kolejne zastrzyki więc domyślam się że o to chodzi co Ty masz 😛😁
Jesteś jakieś trochę dalej ode mnie 🙂ale cieszę się bardzo że idziemy równo bo jednak mnie trochę poprowadzisz na świeżo w tym 🤣🙈

Tego 6 dc mam się zgłosić i zobaczymy co i jak i lekarz mówił że włączy kolejne zastrzyki więc domyślam się że o to chodzi co Ty masz 😛😁
Jesteś jakieś trochę dalej ode mnie 🙂ale cieszę się bardzo że idziemy równo bo jednak mnie trochę poprowadzisz na świeżo w tym 🤣🙈
Tak dołączy Ci ale Cetrotide tam jest igła już konkret ale do przeżycia, i potem kolejna wizyta i ostatnie zastrzyki z ganotropina...i siup punkcja jutro 7.15 w klinice trzymajcie kciuki 😁

Cześć dziewczyny
Chryste Panie jestem po punkcji 🤣
Sam zabieg okej nic nie czujesz, powrót do domu okej za to teraz brzuch boli ale idzie wytrzymać. Na punkcję nic nie brałam oprócz dowodu osobistego w gyncentrum wszystko zapewniają koszule jednorazową i kapcie a jedyne co to wkładki bo może troszkę czasem po zabiegu kapać.
Pobrali 13 więc to chyba niezła ilość i mają dzwonić czy się wogole do czegoś nadają 🤣
Mąż oddał nasienie dzielnie ale transfer odroczony bo boją się tej hiperki.
Co mnie zaskoczyło to zaś dodatkowe koszta o których wcześniej nic mi nie powiedziano. Przy mrożeniu jest coś w stylu wapnowania i to polecają plus powiedzieli że imsi aby wyselekcjonować to dobre nasienie koszt ogółem 390 złotych plus leki dostałam antybiotyk, duphaston, dostinex i heparynę dożylnie w sumie 260 złotych.

Cześć dziewczyny
Sam zabieg okej nic nie czujesz, powrót do domu okej za to teraz brzuch boli ale idzie wytrzymać. Na punkcję nic nie brałam oprócz dowodu osobistego w gyncentrum wszystko zapewniają koszule jednorazową i kapcie a jedyne co to wkładki bo może troszkę czasem po zabiegu kapać.
Pobrali 13 więc to chyba niezła ilość i mają dzwonić czy się wogole do czegoś nadają 🤣
Co mnie zaskoczyło to zaś dodatkowe koszta o których wcześniej nic mi nie powiedziano. Przy mrożeniu jest coś w stylu wapnowania i to polecają plus powiedzieli że imsi aby wyselekcjonować to dobre nasienie koszt ogółem 390 złotych plus leki dostałam antybiotyk, duphaston, dostinex i heparynę dożylnie w sumie 260 złotych.
Super że już masz za sobą 🙂czyli teoretycznie za miesiąc byłby transfer?
Ściskam mocno i teraz już musi być tylko lepiej 🤗

Cześć dziewczyny
Hej 🙂 jak dziś się czujesz? Wszystko ok? 🙂

reklama
Cześć dziś już super, wczoraj dokuczał mi ból brzucha i dużo spałam a teraz jestem jak nowonarodzona. Niestety nie dzwonili więc muszę czekać do jutra bo ponoć w niedzielę nie dzwonią.

Do góry