reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

Ja jestem trzema dawkami szczepiona i mam nadzieję a przynajmniej do teraz myślałam że na tym się skończy i żadnych testów nie będzie 🤣
Mam wizytę w sprawie in vitro za ok. miesiąc i też musimy oboje zrobić testy... Dodam, że jesteśmy szczepieni trzema dawkami i pięknie oboje zachorowaliśmy w marcu... Także teraz będziemy robić test jako zaszczepieni+ozdrowieńcy...

reklama
Dziewczyna która była szczepiona przed transferem też musiała zrobić test na covid to jest dla mnie poprostu absurd. Mąż ma też zrobić badania wirusologia bo jak się mrozi zarodki to musi mieć te badania.
a myslalam, ze już po pandemii to i testy niepotrzebne a tu masz babo placek 🤦🏼‍♀️

Mam wizytę w sprawie in vitro za ok. miesiąc i też musimy oboje zrobić testy... Dodam, że jesteśmy szczepieni trzema dawkami i pięknie oboje zachorowaliśmy w marcu... Także teraz będziemy robić test jako zaszczepieni+ozdrowieńcy...
a jak się ma certyfikat ozdrowienca ?

A te testy są okropne ! Myślałam że mi w mózg wbije ten patyczek ! Jak pomyślę że przed in vitro znowu bd go robić to aż mi słabo. W życiu tyle nie przeszłam co teraz 🤣 A brzuch mam w kropki od igieł 🤣

A te testy są okropne ! Myślałam że mi w mózg wbije ten patyczek ! Jak pomyślę że przed in vitro znowu bd go robić to aż mi słabo. W życiu tyle nie przeszłam co teraz 🤣 A brzuch mam w kropki od igieł 🤣
Najważniejsze że te igiełki pomagają i już niedługo będziemy mogły się cieszyć że jako pierwsza pozytywnie zakończysz ten proces ♥️🙂

Ostatnia edycja:
Tak, patyczek dociera do mózgu...🤣. Ja ich chyba przeszłam z 8 w labo (przed wszystkimi podróżami za granicę, wizytami, no i w okolicach choroby) + samodzielnie w domu. Z pracy od stycznia dostaję ich 10 na miesiąc, żeby badać się za każdym razem, gdy ktoś jest w otoczeniu chory...

Tak, patyczek dociera do mózgu...🤣. Ja ich chyba przeszłam z 8 w labo (przed wszystkimi podróżami za granicę, wizytami, no i w okolicach choroby) + samodzielnie w domu. Z pracy od stycznia dostaję ich 10 na miesiąc, żeby badać się za każdym razem, gdy ktoś jest w otoczeniu chory...
Jak ty to wytrzymujesz ?
Najważniejsze że te igiełki pomagają i już niedługo będziemy mogły się cieszyć że jako pierwsza pozytywnie zakończysz ten proces ♥️🙂
Chciałabym bardzo ❤️ Mam trzy próby któraś musi się udać 😉

reklama
Do góry