reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

Cześć dziewczyny 😊

Nadzieja, Deess oby na następnej wizycie były same dobre wieści ✊

Mi dzwonili właśnie z kliniki i pierwszą wizytę mamy 25 sierpnia, moglibyśmy mieć wcześniej ale kalendarzyk pokazuje mi mimo przesunięcia, że @ będzie jakoś 11 sierpnia a lepiej byłoby jakbym była w nowym cyklu po @.
W sumie i tak zanim mój przejdzie biopsję to zapewne będzie wrzesień.

Renia a ty jak się czujesz?

Co tam u reszty dziewczyn? 😊

reklama
u mnie największy chyba 16mm , tez ich mnóstwo , ale nie takich jak trzeba . zobaczymy co to będzie .
u mnie największy chyba 16mm , tez ich mnóstwo , ale nie takich jak trzeba . zobaczymy co to będzie .
To ile masz do wyciągnięcia tych jajeczek ile urosło? U mnie takie które porządnie rosną to są dwie sztuki 13 mm reszta się zablokowała nie rosną mniejsze większe ale stoją w miejscu mówiła że tak się zdarza bardzo rzadko ale jednak musiało trafić na mnie . Jak pech to pech .. eh jestem załamana płakać mi się chce. Nie wiedziała dzisiaj co robić czy skupić się na tych dwóch czy pobudzić tamte do poniedziałku i podjęła decyzję że zawalczy o te małe jeszcze ale muszę od jutra wdrąży Cetrotide a po nim przestaną rosnąć 😔

Cześć dziewczyny 😊

Mi dzwonili właśnie z kliniki i pierwszą wizytę mamy 25 sierpnia, moglibyśmy mieć wcześniej ale kalendarzyk pokazuje mi mimo przesunięcia, że @ będzie jakoś 11 sierpnia a lepiej byłoby jakbym była w nowym cyklu po @.

Super pomału do przodu . Trzymam kciuki !

Dziewczyny pamiętajcie nie liczy się ilość a jakość 😘 trzymam kciuki i bądźcie dobrej myśli 💪
Staram się być dobrej myśli ale ten strach 🙄 czemu ciągle pod górkę czemu wszystkie zjawiska które w procedurze zdarzają się rzadko przypadają Mi noo szlak... Do poniedziałku to chyba osiwieje.. a jak Ty się czujesz ? 🥰

To ile masz do wyciągnięcia tych jajeczek ile urosło? U mnie takie które porządnie rosną to są dwie sztuki 13 mm reszta się zablokowała nie rosną mniejsze większe ale stoją w miejscu mówiła że tak się zdarza bardzo rzadko ale jednak musiało trafić na mnie . Jak pech to pech .. eh jestem załamana płakać mi się chce. Nie wiedziała dzisiaj co robić czy skupić się na tych dwóch czy pobudzić tamte do poniedziałku i podjęła decyzję że zawalczy o te małe jeszcze ale muszę od jutra wdrąży Cetrotide a po nim przestaną rosnąć 😔
chyba 5 oprócz tych większych jest mnóstwo małych , ale z prawego jajka lewy leniwy , jeszcze jakaś torbiel na nim jest 😞 boje się muszę zobaczyć to co i zadecyduje czy nie odłożyć transferu i wyciąć torbiel i dopiero później ze spokojna głowa podejść do tego... 😞

Cześć dziewczyny 😊

Cześć, ja Was czytam regularnie, ale pewnie się będę więcej udzielać, gdy zacznę stymulację... Odebrałam dziś większość leków z apteki, reszta jutro.
12/08 zaczynam branie estradiolu, potem kontrola, stymulacja... będę zasięgać Waszych rad ;-) Trzymam kciuki za wszystkie!

chyba 5 oprócz tych większych jest mnóstwo małych , ale z prawego jajka lewy leniwy , jeszcze jakaś torbiel na nim jest 😞 boje się muszę zobaczyć to co i zadecyduje czy nie odłożyć transferu i wyciąć torbiel i dopiero później ze spokojna głowa podejść do tego... 😞
Ciągle jakieś schody nie.. to chociaż masz 5 a u mnie 2 i nie wiadomo czy szlak ich do poniedziałku nie trafi a jak tamte nie ruszą to cała stymulacja na marne. Jestem przerażona nic mi się znów nie chce pójdę chyba spać 🙄

reklama
Cześć, ja Was czytam regularnie, ale pewnie się będę więcej udzielać, gdy zacznę stymulację... Odebrałam dziś większość leków z apteki, reszta jutro.
12/08 zaczynam branie estradiolu, potem kontrola, stymulacja... będę zasięgać Waszych rad ;-) Trzymam kciuki za wszystkie!
✊🏻✊🏻✊🏻

Do góry