reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

Cześć dziewczyny 😊

Nadzieja, Deess oby na następnej wizycie były same dobre wieści ✊

Mi dzwonili właśnie z kliniki i pierwszą wizytę mamy 25 sierpnia, moglibyśmy mieć wcześniej ale kalendarzyk pokazuje mi mimo przesunięcia, że @ będzie jakoś 11 sierpnia a lepiej byłoby jakbym była w nowym cyklu po @.
W sumie i tak zanim mój przejdzie biopsję to zapewne będzie wrzesień.

Renia a ty jak się czujesz?

Co tam u reszty dziewczyn? 😊

reklama
u mnie największy chyba 16mm , tez ich mnóstwo , ale nie takich jak trzeba . zobaczymy co to będzie .
u mnie największy chyba 16mm , tez ich mnóstwo , ale nie takich jak trzeba . zobaczymy co to będzie .
To ile masz do wyciągnięcia tych jajeczek ile urosło? U mnie takie które porządnie rosną to są dwie sztuki 13 mm reszta się zablokowała nie rosną mniejsze większe ale stoją w miejscu mówiła że tak się zdarza bardzo rzadko ale jednak musiało trafić na mnie . Jak pech to pech .. eh jestem załamana płakać mi się chce. Nie wiedziała dzisiaj co robić czy skupić się na tych dwóch czy pobudzić tamte do poniedziałku i podjęła decyzję że zawalczy o te małe jeszcze ale muszę od jutra wdrąży Cetrotide a po nim przestaną rosnąć 😔

Cześć dziewczyny 😊

Mi dzwonili właśnie z kliniki i pierwszą wizytę mamy 25 sierpnia, moglibyśmy mieć wcześniej ale kalendarzyk pokazuje mi mimo przesunięcia, że @ będzie jakoś 11 sierpnia a lepiej byłoby jakbym była w nowym cyklu po @.

Super pomału do przodu . Trzymam kciuki !

Dziewczyny pamiętajcie nie liczy się ilość a jakość 😘 trzymam kciuki i bądźcie dobrej myśli 💪
Staram się być dobrej myśli ale ten strach 🙄 czemu ciągle pod górkę czemu wszystkie zjawiska które w procedurze zdarzają się rzadko przypadają Mi noo szlak... Do poniedziałku to chyba osiwieje.. a jak Ty się czujesz ? 🥰

To ile masz do wyciągnięcia tych jajeczek ile urosło? U mnie takie które porządnie rosną to są dwie sztuki 13 mm reszta się zablokowała nie rosną mniejsze większe ale stoją w miejscu mówiła że tak się zdarza bardzo rzadko ale jednak musiało trafić na mnie . Jak pech to pech .. eh jestem załamana płakać mi się chce. Nie wiedziała dzisiaj co robić czy skupić się na tych dwóch czy pobudzić tamte do poniedziałku i podjęła decyzję że zawalczy o te małe jeszcze ale muszę od jutra wdrąży Cetrotide a po nim przestaną rosnąć 😔
chyba 5 oprócz tych większych jest mnóstwo małych , ale z prawego jajka lewy leniwy , jeszcze jakaś torbiel na nim jest 😞 boje się muszę zobaczyć to co i zadecyduje czy nie odłożyć transferu i wyciąć torbiel i dopiero później ze spokojna głowa podejść do tego... 😞

Cześć dziewczyny 😊

Cześć, ja Was czytam regularnie, ale pewnie się będę więcej udzielać, gdy zacznę stymulację... Odebrałam dziś większość leków z apteki, reszta jutro.
12/08 zaczynam branie estradiolu, potem kontrola, stymulacja... będę zasięgać Waszych rad ;-) Trzymam kciuki za wszystkie!

chyba 5 oprócz tych większych jest mnóstwo małych , ale z prawego jajka lewy leniwy , jeszcze jakaś torbiel na nim jest 😞 boje się muszę zobaczyć to co i zadecyduje czy nie odłożyć transferu i wyciąć torbiel i dopiero później ze spokojna głowa podejść do tego... 😞
Ciągle jakieś schody nie.. to chociaż masz 5 a u mnie 2 i nie wiadomo czy szlak ich do poniedziałku nie trafi a jak tamte nie ruszą to cała stymulacja na marne. Jestem przerażona nic mi się znów nie chce pójdę chyba spać 🙄

reklama
Cześć, ja Was czytam regularnie, ale pewnie się będę więcej udzielać, gdy zacznę stymulację... Odebrałam dziś większość leków z apteki, reszta jutro.
12/08 zaczynam branie estradiolu, potem kontrola, stymulacja... będę zasięgać Waszych rad ;-) Trzymam kciuki za wszystkie!
✊🏻✊🏻✊🏻

Do góry