reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Cześć dziewczyny 😊

Nadzieja, Deess oby na następnej wizycie były same dobre wieści ✊

Mi dzwonili właśnie z kliniki i pierwszą wizytę mamy 25 sierpnia, moglibyśmy mieć wcześniej ale kalendarzyk pokazuje mi mimo przesunięcia, że @ będzie jakoś 11 sierpnia a lepiej byłoby jakbym była w nowym cyklu po @.
W sumie i tak zanim mój przejdzie biopsję to zapewne będzie wrzesień.

Renia a ty jak się czujesz?

Co tam u reszty dziewczyn? 😊
Super że u Ciebie też zaczyna się coś pomału dziać ♥️
A u mnie hmmm🤔 ciągły stres i nerwy i myśli których nie mogę się pobyć bo jeszcze dobry tydzień do kolejnej wizyty więc ogromna niecierpliwość ze mną siedzi całymi dniami 🙈😁

A być może akurat te dwa to są te które będą mogły odmienić Twoje życie 🙂♥️
Też mam taką cichą nadzieję 😉 muszę myśleć pozytywnie bo zwariuje. Miałam decydować się tylko na jedną próbę ale jednak nie odpuszczę choćbym miała się zapożyczyć na długie lata to wezmę kasę i zrobię drugie podejście ale obym nie musiała. 😉

Super że u Ciebie też zaczyna się coś pomału dziać ♥️
A u mnie hmmm🤔 ciągły stres i nerwy i myśli których nie mogę się pobyć bo jeszcze dobry tydzień do kolejnej wizyty więc ogromna niecierpliwość ze mną siedzi całymi dniami 🙈😁
Nie stresuj się bo maluszek nie chce żeby mama się denerwowała. Najlepiej jakbyś gdzieś wyjechała na tydzień odpocząć i nie myśleć 😉 chociaż na pewno nie jest to takie proste.

🙈 Nie wiedziałam że tyle można spać, strasznie się rozleniwiłam ostatnio, babcia mi oczywiście zaczęła odpowiadać że ona jak była w ciąży to pracowała do samego porodu a pracowała jako salowa na porodówce więc umyła naczynia i poszła rodzić 🤣 dodam że wie o ciąży dlatego bo mieszkamy razem a ja nie pracuje od in vitro więc szybko się domyśliła.

Dziewczyny macie mi tu się natychmiast pozytywnie nastawiać!! Ja po punkcji transfer miałam przełożony ze względu na obawy przed hiperką, potem zaś endometrium nie podobało się że cienkie ale gdy osiągało to minimum lekarka w zasadzie nie była zbyt przekonana spytała się czy chcemy spróbować ja stwierdziłam że nigdy nie będzie idealnie i jednak się udało 😊

🙈 Nie wiedziałam że tyle można spać, strasznie się rozleniwiłam ostatnio, babcia mi oczywiście zaczęła odpowiadać że ona jak była w ciąży to pracowała do samego porodu a pracowała jako salowa na porodówce więc umyła naczynia i poszła rodzić 🤣 dodam że wie o ciąży dlatego bo mieszkamy razem a ja nie pracuje od in vitro więc szybko się domyśliła.

Dziewczyny macie mi tu się natychmiast pozytywnie nastawiać!! Ja po punkcji transfer miałam przełożony ze względu na obawy przed hiperką, potem zaś endometrium nie podobało się że cienkie ale gdy osiągało to minimum lekarka w zasadzie nie była zbyt przekonana spytała się czy chcemy spróbować ja stwierdziłam że nigdy nie będzie idealnie i jednak się udało 😊
tez właśnie odwołujemy świeży z m.in tego względu

Super trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie bo na pewno tak będzie. I dobrze śpij i odpoczywaj należy Ci się po tych stresach co przeszłaś. A My z @Deess. jakoś może przetrwamy to do końca ✊

reklama
Do góry