Koniecznie daj znać po jutrzejszej wizycie liczę na same dobre wiadomościA ja nie robiłam żadnych badań dla anastezjologa co trochę w sumie dziwiło. Może w podobnym czasie podejdziemy do in vitro bo mnie doganiasz
A i na moje oko estradiol jak najbardziej okej.
reklama
Deess.
Fanka BB :)
wynik wydaje się okejHej dziewczyny jestem po wizycie
Na dzień dzisiejszy (6dc) mam wyhodowane 7 pęcherzyków po lewej(strona niedrożna - troszkę większe niż z drugiej strony) i 6 po prawej stronie
Do poniedziałku nadal biorę Bemfole 150 + jutro i w niedzielę dostałam dwa zastrzyki Orgalutran 0,25mg
W poniedziałek mam kolejną wizytę przed którą mam zrobić wszystkie badania dla anestezjologa. Wtedy lekarz zadecyduje jak urosły pęcherzyki, czy punkcja będzie w środę czy w piątek
Dziś też zlecił mi estradiol, ale zabardzo nie wiem czy wynik jest ok?
Hej Hej jak wizyta?Ty piątkową ja sobotnią też czułam kłucie w jajników a pod koniec stymulacji czułam się trochę jak balon
Katalinazed
Fanka BB :)
Hej niewiele wniosła, w poniedziałek zapadnie decyzja czy w sobotę podchodzimy do transferu. Endometrium jest jeszcze cienkie jest też i pęcherzyk ma 14 mm i robiłam estradiol i progesteron. Więc czekamy...Hej Hej jak wizyta?
Załączniki
Katie92
Zaangażowana w BB
Dziewczynki a jak u Was suplementacja witaminy D3 wygląda latem? Jak tak patrzę na moje suple to łącznie mam jej 4000 IU/dobę
W sumie, jak możecie podzielić się swoimi doświadczeniami z suplementami? Jakie przyjmujecie? Ja chcę zamówić, ale jest tyle opcji, że już sama nie wiem co wybrać czytałam w wątku "kto po in vitro" i mam głowę kwadratową
W sumie, jak możecie podzielić się swoimi doświadczeniami z suplementami? Jakie przyjmujecie? Ja chcę zamówić, ale jest tyle opcji, że już sama nie wiem co wybrać czytałam w wątku "kto po in vitro" i mam głowę kwadratową
Ostatnia edycja:
Mi na przykład endokrynolog kazała brać D3 w dawce 4000 z tego względu że miałam niedobór i mówiła że dobrze brać taką dawkę podczas planowania ciążyDziewczynki a jak u Was suplementacja witaminy D3 wygląda latem? Jak tak patrzę na moje suple to łącznie mam jej 4000 IU/dobę
Hej wygląda na to że poniedziałek będzie decydującym dniem dla nas obydwóchHej niewiele wniosła, w poniedziałek zapadnie decyzja czy w sobotę podchodzimy do transferu. Endometrium jest jeszcze cienkie jest też i pęcherzyk ma 14 mm i robiłam estradiol i progesteron. Więc czekamy...
Katie92
Zaangażowana w BB
Trzymam kciuki koniecznie obie dajcie znać @KatalinazedHej wygląda na to że poniedziałek będzie decydującym dniem dla nas obydwóch
reklama
Katie92
Zaangażowana w BB
Dziewczyny też piszą, że D3 cały czas biorą, dodatkowo DHA i uwaga, koenzym Q10. Poczytałam i okazuje się, że ma on dobry wpływ na rozwój oocytów i później zarodka, właśnie przy IVF.Mi na przykład endokrynolog kazała brać D3 w dawce 4000 z tego względu że miałam niedobór i mówiła że dobrze brać taką dawkę podczas planowania ciąży