reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

Dziewczynki a jak u Was suplementacja witaminy D3 wygląda latem? Jak tak patrzę na moje suple to łącznie mam jej 4000 IU/dobę 🙈😅
W sumie, jak możecie podzielić się swoimi doświadczeniami z suplementami? Jakie przyjmujecie? Ja chcę zamówić, ale jest tyle opcji, że już sama nie wiem co wybrać 🙈 czytałam w wątku "kto po in vitro" i mam głowę kwadratową 😃
ja właśnie biorę witaminę D3 w kroplach codziennie mimo ze jest lato i słońce daje , ja raczej stronie od słońca, biorę jeszcze folik raz dziennie w tabletkach 😊

reklama
Dziewczynki a jak u Was suplementacja witaminy D3 wygląda latem? Jak tak patrzę na moje suple to łącznie mam jej 4000 IU/dobę 🙈😅
W sumie, jak możecie podzielić się swoimi doświadczeniami z suplementami? Jakie przyjmujecie? Ja chcę zamówić, ale jest tyle opcji, że już sama nie wiem co wybrać 🙈 czytałam w wątku "kto po in vitro" i mam głowę kwadratową 😃
A jeżeli chodzi o ogólnie suplementacje, to cały czas brałam od roku kwas foliowy i witaminę D3, a w kwietniu lekarz kazał mi brać Baby start Fertil women oraz Ovarin

Cześć dziewczyny ! Jestem tu nowa i tak jak większość z Was zaczynam swoją przygodę i walkę o bycie mamą. Jutro dzwonię do kliniki umówić się na termin wizyty kwalifikującej o dofinansowanie do procedury 🥰 Targają mną takie emocje , jestem strasznie niecierpliwa i chciałabym żeby to wszystko już było za mną. Fajnie, że trafiłam na ten wątek bo gdzie bym nie była to tam dziewczyny są już na dalszych etapach , albo już po porodzie .

Cześć dziewczyny ! Jestem tu nowa i tak jak większość z Was zaczynam swoją przygodę i walkę o bycie mamą. Jutro dzwonię do kliniki umówić się na termin wizyty kwalifikującej o dofinansowanie do procedury 🥰 Targają mną takie emocje , jestem strasznie niecierpliwa i chciałabym żeby to wszystko już było za mną. Fajnie, że trafiłam na ten wątek bo gdzie bym nie była to tam dziewczyny są już na dalszych etapach , albo już po porodzie .
Hej witam Cię serdecznie w naszym gronie 🙂😗
Ten wątek jest w sam raz na początek tej drogi 🙂mam nadzieję że łatwo, gładko u Ciebie będzie 🙂mam ten sam "problem" co Ty - też jestem niecierpliwa 🙈🤣

reklama
Do góry