reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

@Renia1237 mam pytanko, jak u Ciebie wyglądała sytuacja z wizytami jak twój mąż pracuje za granicą? Można jak coś być bez męża? Jeśli wszystkie papiery zostaną podpisane?
Bo mój akurat dziś przyleciał na tydzień tylko dostał więc na pierwszej wizycie na razie tylko będzie 😔
Mój partner podczas kwalifikacji podpisał wszystkie potrzebne dokumenty bo powiedzieliśmy jaka jest sytuacja, że pracuje za granicę i nie będzie w stanie przyjechać (pracuje 900km od domu) więc nie było problemu. Na wizyty podczas stymulacji jeździłam sama, bo on i tak wtedy nie był potrzebny 🙂

reklama
Mój partner podczas kwalifikacji podpisał wszystkie potrzebne dokumenty bo powiedzieliśmy jaka jest sytuacja, że pracuje za granicę i nie będzie w stanie przyjechać (pracuje 900km od domu) więc nie było problemu. Na wizyty podczas stymulacji jeździłam sama, bo on i tak wtedy nie był potrzebny 🙂
A to ile mieliście wspólnych wizyt?
No mój pracuje 2 tysiące km 😆

U nas od wczoraj pada więc razem z partnerem leniuchujemy w łóżku, ale psychicznie czuję się źle 😔we wtorek wyjeżdża i zostanę znów sama 😔
Jutro mam wizytę w poradni diabetologicznej i aż mi się nie chce jechać 😔
Rozumiem cię doskonale, mój jak wyjeżdża to też mi źle a co dopiero będzie jak się uda zajść w ciążę a wtedy człowiek bardziej potrzebuje drugiego człowieka 🥴
Ale trzeba to jakoś przetrwać, masz teraz jeszcze dla kogo ❤️

Rozumiem cię doskonale, mój jak wyjeżdża to też mi źle a co dopiero będzie jak się uda zajść w ciążę a wtedy człowiek bardziej potrzebuje drugiego człowieka 🥴
Ale trzeba to jakoś przetrwać, masz teraz jeszcze dla kogo ❤️
Wcześniej radziłam sobie z tym psychicznie bez większego problemu bo chodziłam do pracy, gdy była możliwość to robiłam nadgodziny i czas zleciał, a teraz gdy siedzę w domu to jest jakaś masakra 😔 a jeszcze zrobiłam się bardzo płaczliwa i nerwowa, więc gdy dziś powiedziałam partnerowi że we wtorek napewno będę płakać jak będzie wyjeżdżał to zaczął się już marszczyć 😡

😁

Cześć 😊 My po wizycie mamy 5,67 cm i jestem taki ruchliwy że Pani doktor nie mogła mnie uchwycić takie fikołki robiłem. Wszystko jest okej, pożegnaliśmy się z Panią doktor i teraz 31 prenatalne a 1 września wizyta u doktora który do końca będzie już prowadził ciążę.

Załączniki

• IMG_20220823_110401.jpg
    IMG_20220823_110401.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 24
reklama
Do góry