reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Babcie

U nas przeważnie Ania leży na kocyku rozłożonym na podłodze i jak jest u którejkolwiek babci to też tak każe robić. Dają jej wtedy zabawki naokoło i nie muszą jej nosić. No chyba, że jest bardzo marudna albo już jej się znudzi.
gosiek moja teściowa też lubi chodzić na długie spacerki z Anią :-)

reklama
Trini to moja mama tak robi bo słucha o co prosze a tesciowa z którą mieszkam i tesc niestety jak tylko widzą ze nie patrze to chyc na rece im sie nie chce włozyc ciut pracy w siedzenie na podłodze wolą ja nosic i CIEZKO jes ich zreformowac stąd mja trudna sytuacja z mieszkaniem i całą resztą od jakiegos miesiąca zyje na waliskach razem z dzieckiem

heksa - współczuję - ja swojego przestałam nosic na rekach już ponad 3 miesiące temu ( był za ciężki dla mnie) i teraz nie jest wcale noszony ( może tylko tyle co przenieśc z pokoju do kuchni dla krzesełka do karmienia) - na początku trochę musiałam się wysilać, zeby nie płakał ale teraz już jest Ok i nawet nie myśli o tym, zeby go nosić. Moja mama tez by padła przy takim klocku.

reklama
Do góry