reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Babcie

kasiunka Tak Sie Obwaials A Tu Mila Niespodzianka,mozna Wiec Spokojnie Dziecko Zostawiac Z Babcia:-)
kropecka Pieknie Przespal Cala Noc,az Czlowiek Spokojniejszy,ale Pewnie Saowje I Tak Dziewczyny Muslalyscie Nie;-)

reklama
moja mama jakos nigdy sie nie oferowala, ze sie zajmie malym......moze raz
tzn ona nie mieszka blisko nas, ale 2miechy bylismy w Polsce
za to tesciowa jak do nas przyjechala to prawie nade mna stala, zeby wykorzystac kazda okazje do wziecia dzidziusia na rece;)
czasem mialam ochote uciekac, rodzina meza jest troche inna niz moja....
no a moja mame to tlumaczyc moze to ze ma dzieciaki lat 9 i 11 wiec chyba cieszy sie, ze nareszcie wyrosly z pieluch, przychodzenia do niej do lozka w nocy i do szkoly same chodza wiec ma czas dla siebie.

moja tesciowa tez czeka aby ninie wziąc na rece ale dla mnie noszenie dziecka na rekach to nie opieka raczej krzywda.
dla mnie pomoc i opieka jest jak mi pomagają cwiczyc z Natalą siadanie, turlanie lezenie na brzuszku i takie rzeczy bo jetesmy z tym daleko w tyle za innymi dziecmi a nosząc ja na rekach robia krzywde bo niestety wtedy zadne miesnie nie pracują i kupa z rozwoju ruchowego itd.

u mnie mama bedzie z mała siedziec :) - bardzo sie z tego cieszę że nie muszę jej oddawać do żłobka ani brac opiekunki na razie. No i siostra też na zmianę z mamą

heksa - to maoja mama wlasnie ćwiczy z Mirkiem - obroty na boczki, turlania, raczkowanie, siadanie - jestem strasznie z tego powodu zadowolona i codziennie wychodzi z małym na spacerek tak około 1,5 - 2 godzin i karmi obiadkami i kaszkami. Jak wracam to już daję tylko cyca i sie bawie z MIrkiem.

reklama
Do góry