reklama
Gosiek - wyrazy współczucie
Biedrona - TAK TAK TO WŁAŚNIE JA!!!!!! hehe
A teściowa pojechała!!!! I nagle z mezem moim szanownym jest wszystko super - czyli jednak to ona go podjudzałą i saczyła jad!!! Dobrze ze tu przyjeżdża raz na pół roku!!! Teraz mam 6 miechów luzu hehe!!!!!
Biedrona - TAK TAK TO WŁAŚNIE JA!!!!!! hehe
A teściowa pojechała!!!! I nagle z mezem moim szanownym jest wszystko super - czyli jednak to ona go podjudzałą i saczyła jad!!! Dobrze ze tu przyjeżdża raz na pół roku!!! Teraz mam 6 miechów luzu hehe!!!!!
No to my jesteśmy po weselu. Pola i babcia spisały się na medal. Teściowa zajęła się małą w sobotę od 15, więc mieliśmy czas, żeby przygotować się do wyjścia))) Pokościele szybciutko przyjechaliśmy dać malutkiej kaszkę i przygotować do snu i pojechaliśmy na wesele. O 20 wpadłam jeszcze raz, żeby dać jej cycka (ale to bardziej ja już musiałam- mała miała mleko w butli na wszelki wypadek). O 21 teściowa wysłała nam sms-a, że Polcia już śpi (obyło się bez krzyku). Także wesele udało się nam przeżyć bezstresowo. Po powrocie o 3 znowu dałam cycka i poszliśmy spać. Gorzej było rano- o 7 mała była już gotowa do zabawy- my mniej)) Ale było spoko, poszliśmy nawet na poprawiny, a babcia w tym czasie spacerowała z wózkiem. Ah, gdyby nie moja teściowa nie wiem co by to było)))
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
kropecka a czemu się nie wyspaliście?
Moja teściowa dzisiaj się zajmowała dziećmi a ja trochę sprzątałam w naszym domku :-)
Moja teściowa dzisiaj się zajmowała dziećmi a ja trochę sprzątałam w naszym domku :-)
reklama
Podziel się: