reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Babcie

heksa ja nie wiedziałam ze jestem potworem ;)))) w końcu jestem rak
ale masz racje o swoich walczymy jak lwy a tych którzy robią nam krzywde nieznosimy

reklama
Gosiek - wyrazy współczucie
Biedrona - TAK TAK TO WŁAŚNIE JA!!!!!! hehe
A teściowa pojechała!!!! I nagle z mezem moim szanownym jest wszystko super - czyli jednak to ona go podjudzałą i saczyła jad!!! Dobrze ze tu przyjeżdża raz na pół roku!!! Teraz mam 6 miechów luzu hehe!!!!!

No to my jesteśmy po weselu. Pola i babcia spisały się na medal. Teściowa zajęła się małą w sobotę od 15, więc mieliśmy czas, żeby przygotować się do wyjścia:)))) Pokościele szybciutko przyjechaliśmy dać malutkiej kaszkę i przygotować do snu i pojechaliśmy na wesele. O 20 wpadłam jeszcze raz, żeby dać jej cycka (ale to bardziej ja już musiałam- mała miała mleko w butli na wszelki wypadek). O 21 teściowa wysłała nam sms-a, że Polcia już śpi (obyło się bez krzyku). Także wesele udało się nam przeżyć bezstresowo. Po powrocie o 3 znowu dałam cycka i poszliśmy spać. Gorzej było rano- o 7 mała była już gotowa do zabawy- my mniej:))) Ale było spoko, poszliśmy nawet na poprawiny, a babcia w tym czasie spacerowała z wózkiem. Ah, gdyby nie moja teściowa nie wiem co by to było:))))

no my w piatek zostawilismy u moich rodzicow Wiktora na noc. Poszedl spac po 18 a wstal w nocy ok. 5 i mama go nakarmila i spal do 7 wiec calkowicie udana noc :) szkoda ze my tacy wyspani nie bylismy :)

reklama
Do góry