reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Atopowe zapalenie skóry - AZS

Elwirka a po maści z witaminą jest skóra lepsza? no i jakie leki doustne?

maketta jak pisałam wyżej każdemu pomaga coś innemu ogólnie jest to dobry produkt ale Nam niestety niepomógł :no: ale wiem że dużo ludziom służy jak wszystko jednemu to innemu tamto trudno cos doradzić :-(

Rzeczywiście z tą skutecznością kosmetyków i leków to różnie bywa w różnych przypadkach. Nie każda skóra reaguje tak samo - zapewne ile chorych tyle sposobów leczenia.

reklama
a co sądzicie o A-dermie? To dosyć drogi produkt... i chciałabym zapytać czy warto w niego zainwestować?

No ja Ci powiem, z własnego doświadczenia, że bardzo warto. Dla mnie okazał się strzałem w dziesiątke, jednak Twoje dylematy są słuszne - cena może przerazić. Tak więc radzę Ci wziąć po prostu próbki z apteki i przekonać się sama o czym wszyscy adermowi pochlebcy mówią ;)

No ja Ci powiem, z własnego doświadczenia, że bardzo warto. Dla mnie okazał się strzałem w dziesiątke, jednak Twoje dylematy są słuszne - cena może przerazić. Tak więc radzę Ci wziąć po prostu próbki z apteki i przekonać się sama o czym wszyscy adermowi pochlebcy mówią ;)
tak też zrobię, dziękuję za pomoc :-)

A, przy okazji - ostatnio przypadkiem trafiłam na fajną stronkę czsdziecka.pl i co chwile do niej wracam, bo naprawdę jest dobrym źródłem wiedzy jeśli chodzi o atopie. Przesyłam, może komuś jeszcze się przyda;-)

Ajj, wybaczcie, nie zauważyłam, że już Jummy mnie ubiegła z tą stroną! Ah ta roztrzepana mamusiowa głowa :-D

Witajcie,
a co myślicie o PROTOPIC'u ? No poza tym, iż jest drogi.
Dziś z córka wróciłam ze szpitala. Diagnoza AZS- wysoki poziom zaawansowania. Testy płatkowe wykazały + na drzewa pylące. Wyniki z krwi na składniki pokarmowe za 3 tyg.
Powiem szczerze nie spodziewałam się alergii na drzewa, cały czas byłam pewna że to alergia tylko pokarmowa, a okazuje się, że nie tylko pokarmy :(

reklama
Od miesiąca u swojego dziecka stosuje Latopic. Już dostrzegam efekty ale nie wiem co będzie dalej. Nasz pediatra bardzo go zachwalał. To się potwierdza. A jakie są wasze opinie?

Do góry