Witam ,
U mojego dziecka stwierdzono AZS , jest na nutramigenie wczesniej byl na bebilon pepti do tego latopik krem oilan i robiony z wit.A kapiel w oilan i rece mi opadaja zadnej poprawy mleko juz rece mi opadaja nie iweim jak mu pomoc czytam non stop w necie o azs i tylko glupieje . Pediatra powiedzial ze azs i skaza bialkowa to to samo a czytam i nie bardzo wydaje mi sie ze to to samo juz mam pelna glowe
Bylismy u alergologa powiedzial nam ze za rok bede wiedziala wiecej niz lekarz i zalecil masc cynkowa jak nie pomoze to oilatum i jak nie pomoze to wizyta i sterydy.
Niunio nasz skonczyl 3 miesiace lekarz mowi ze testy alergiczne dopiera daja pewnosc robione w wieku 4-5 lat bo przy tescie np.nie jest uczulone a przy tescie sornym okazuje sie ze jest,
dlatego mam pytanie do mam tak malych maluszkow czy robilyscie jakies testy skorne , igG skad wiecie na co wasze malenstwo jest uczulone ? Czy to mozliwe ze krostki nie znikaja po kolejnej zmianie mleka??niunio tak sie drapie ze xzasami krew mu leci
pomocy
Pewna rechabilitantka polecila mi zbadanie wody i zbadanie poziomu wapnia wit.d3 (synowi bardzo bardzo szybko zarasta ciemie teraz to chyba juz zroslo ostatnio mial 0,5-0,5.
I na dodatek pojawila sie ciemieniucha
czy mozecie polecic lekarza warszwa okolice
Ratunku!!
A moze polecicie jakiegos dobrego alergologa ja bylam w centryum Damian