Witam ...trochę lat minęło ale wierzę że jeszcze pani odczyta wiadomość proszę o kontakt .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam ...trochę lat minęło ale wierzę że jeszcze pani odczyta wiadomość proszę o kontakt .
Czytałam pani opis ....pani również miała podwiązane tętnice biodrowe ? Czy mogła by mi pani powiedzieć czy wszystko jest ok po tym . Przeszłam to w maju urodziłam przez CC w 29 tc po dostałam silnego krwotoku straciłam bardzo dużo krwi podwiązali mi tętnice biodrowe by uratować życie później na OIOM okazało się że tętnica jest zatkana musieli mi ją przeczyscic operacyjnie I teraz cały czas o tym mylę ...gdy mam dostać okres czuję jak by wszystko mi się blokowało wewnątrz tak jak by krew nie miała jak płynąć ...nie umiem tego opisać inaczej . Dziwne uczucie . Cały czas się boje ze może coś się stać@Alicja12344 jqk mogę pomoc?
U mnie minęło już 5,5 roku od podwiązanie obu tętnic biodrowych. Jestem zdrowa i silna mało tego 3 miesiące temu urodziłam zdrową coreczke. Ciąża zupełnie nie powikłana, przepływy w porządku. Tyle lat straszenia hipotrofia i zahamowaniem rozwoju a w ciąży zero problemów dziecko 3700. Malo tego drugi raz Atonia się nie powtórzyła. Cc bez komplikacji Proszę się nie martwić z tym normalnie się żyje i jak widać można nawet rodzic dzieci Życzę zdrowia.Czytałam pani opis ....pani również miała podwiązane tętnice biodrowe ? Czy mogła by mi pani powiedzieć czy wszystko jest ok po tym . Przeszłam to w maju urodziłam przez CC w 29 tc po dostałam silnego krwotoku straciłam bardzo dużo krwi podwiązali mi tętnice biodrowe by uratować życie później na OIOM okazało się że tętnica jest zatkana musieli mi ją przeczyscic operacyjnie I teraz cały czas o tym mylę ...gdy mam dostać okres czuję jak by wszystko mi się blokowało wewnątrz tak jak by krew nie miała jak płynąć ...nie umiem tego opisać inaczej . Dziwne uczucie . Cały czas się boje ze może coś się stać
Naprawdę urodziła pani po tym wszystkim dzidzie jejku gratuluję ...superU mnie minęło już 5,5 roku od podwiązanie obu tętnic biodrowych. Jestem zdrowa i silna mało tego 3 miesiące temu urodziłam zdrową coreczke. Ciąża zupełnie nie powikłana, przepływy w porządku. Tyle lat straszenia hipotrofia i zahamowaniem rozwoju a w ciąży zero problemów dziecko 3700. Malo tego drugi raz Atonia się nie powtórzyła. Cc bez komplikacji Proszę się nie martwić z tym normalnie się żyje i jak widać można nawet rodzic dzieci Życzę zdrowia.
Tak my zjeździliśmy pol polski jeśli chodI o lekarzy. Byli tacy którzy mówili ze chce osierocił starsze dziecko to prosze bardzo mogę zachodzić w ciaze. Oj można by książkę napisać. A jednak Wszytsko pięknie się potoczyło i tak jak mówiłam zupełnie normalna ciąża. Także naprawdę jestem wdzieczna lekarzom za podwiązanie naczyń zamiast wycięcia macicy. Żyje się a tym normalnie a daje szanse na kolejne macierzyństwo. A jak Pani maluszek się ma? Wszystko dobrze mam nadzieje.Naprawdę urodziła pani po tym wszystkim dzidzie jejku gratuluję ...super
Jestem pod dużym wrażeniem bo każdy lekarz straszy że broń boże .... Dziękuję za odpowiedź ...i za słowa które uspokoiły pozdrawiam ....życzę dużo zdrówka
Tak my zjeździliśmy pol polski jeśli chodI o lekarzy. Byli tacy którzy mówili ze chce osierocił starsze dziecko to prosze bardzo mogę zachodzić w ciaze. Oj można by książkę napisać. A jednak Wszytsko pięknie się potoczyło i tak jak mówiłam zupełnie normalna ciąża. Także naprawdę jestem wdzieczna lekarzom za podwiązanie naczyń zamiast wycięcia macicy. Żyje się a tym normalnie a daje szanse na kolejne macierzyństwo. A jak Pani maluszek się ma? Wszystko dobrze mam nadzieje.
Jak po każdej cesarce jakiś czas się oszczędzać ale nie ma tutaj znaczenia podwiązanie tętnic.Na szczęście synuś cały zdrowy silny chłopczyk ....
No właśnie ...każdy lekarz mówi żeby nie zachodzić już w ciążę ...a nawet usłyszałam słowa że i tak nie uda się ciąży donosić. Więc tym bardziej gratuluję . A co z zaleceniami ...uważać nie nosić nie dźwigać ???