reklama
Dziękuję za odpowiedź, ja dopiero zaczynam, to poprzednim cyklu był zastrzyk ovitrele, z tym że w moim przypadku jeden jajowod niedrożny i nie wiem czy mam jakieś szanse...Stosowałam, w 6 miesiącu stosowania udało się zajść w ciążę
monika1708
Fanka BB :)
Ja z aromkiem zaszłam, fakt że poronilam no ale zadziałał
Hej Dziewczyny, mam pytanie co do Aromka. W ulotce piszę że jest to lek na nowotwór piersi i żeby nie stosować go u kobiet przed okresem menopauzy... To na pewno ten sam lek który przepisał mi ginekolog, koleżanka też go brała, ale mimo wszystko mam z tyłu głowy taki znak zapytania czy to na pewno ten. To ten?
cafe1997
Tak [emoji854]Hej Dziewczyny, mam pytanie co do Aromka. W ulotce piszę że jest to lek na nowotwór piersi i żeby nie stosować go u kobiet przed okresem menopauzy... To na pewno ten sam lek który przepisał mi ginekolog, koleżanka też go brała, ale mimo wszystko mam z tyłu głowy taki znak zapytania czy to na pewno ten. To ten?
Tak [emoji854]
Bardzo Ci dziękuję a jak go przyjmować? Lekarz nie D mi wytycznych co do pory dnia - czy rano, czy wieczorem, na czczo, po jedzeniu...
reklama
cafe1997
Ja brałam od 3 do 7 dc. Chyba rano na czczo i dopiero później piłam kawę [emoji6]Bardzo Ci dziękuję a jak go przyjmować? Lekarz nie D mi wytycznych co do pory dnia - czy rano, czy wieczorem, na czczo, po jedzeniu... [emoji848]