reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Aromek

reklama
Ja brałam clo 0,5x1 3-7dc ale był dla mnie za mocny (pęcherzyki ogromne a endo małe) + ovitrelle na pęknięcie.
Mój pierwszy cykl z aromek jest właśnie teraz nie miałam możliwości monitoriowania ponieważ święta ale mimo to poszłam dziś na kontrolę i myślałam że cykl stracony bo 15dc. Ale poszłam endo 11mm i UWAGA 2 ciałka żółte i same pęchęrzyki pękły czyli jak dla mnie lek jak najbardziej odpowiedni. Po wizycie szok i nie dowierzanie. U mnie są cykle bezowulacyje a dziś taka niespodzianka mało tego że po owu to same pękły i obyło się bez ovitrelle :):):)

O to super 😉
Ja idę dopiero 7 stycznia do lekarza i mam nadzieję że również mi pomoże. U mnie 2 cykle na clo owu była lecz pęcherzyki nie pękały. Powiem że zamiast zastrzyku przepisał mi aromek.
Może też mi pękły mam nadzieję 😘 pozdrawiam 😘

reklama
Dziewczyny, a czy któraś z Was stosowała Aromek dla pobrudzenia konkretnego jajnika? Już 3 raz z rzędu mam owu z prawego jajnika, ale jestem po usunięciu cp po tej stronie, jajowodu brak :( lewy jajnik bajlando, nic nie robi. Zastanawiamy się jak go ruszyć... Owu jest regularna, ale nie tam gdzie trzeba...

Dziewczyny, a czy któraś z Was stosowała Aromek dla pobrudzenia konkretnego jajnika? Już 3 raz z rzędu mam owu z prawego jajnika, ale jestem po usunięciu cp po tej stronie, jajowodu brak :( lewy jajnik bajlando, nic nie robi. Zastanawiamy się jak go ruszyć... Owu jest regularna, ale nie tam gdzie trzeba...
Ogólnie owulacja raz jest z jednego jajnika raz z drugiego :)

reklama
Ja jeszcze nie wiem bo czekam do poniedziałku i bd wiedzieć czy pęcherzyk dominujący był i czy pękł..
2 cykle bralam cło i pęcherzyk dominujący był w dwóch cyklach. W 1 zrobił mi się torbiel krwotoczny bo pęcherzyk nie pękł a w następnym też był i znów pęcherzyk nie pękł ale torbiel się nie zrobił i teraz w 3 przeszłam na aromek...ale wydaje mi się

Do góry