reklama
Rozwiązanie
To już musi zająć się tym specjalista. Ja przy pco brałam aromek i w ciążę zaszłam z policystycznego jajnikaU mnie ewidentnie coś przestało działać...
W pierwszym cyklu po aromku pęcherzyków było aż za dużo groziło to ciaza wieloplodowa następny cykl mam połowę mniejszą dawkę ciekawe czy to nie będzie za mało hmKomu pomógł aromek
reklama
U mnie były pecherzyki i po cło i po lametta tylko drugi lekarz stwierdził za skoro udalo sie zajść w ciążę i poronilam i endo akurat w dniu kontroli było 6mm mam niedobor progesteronu 2 cykl biorę sam duphaston i endo w 11dc.bylo 9mmO to super
Ja idę dopiero 7 stycznia do lekarza i mam nadzieję że również mi pomoże. U mnie 2 cykle na clo owu była lecz pęcherzyki nie pękały. Powiem że zamiast zastrzyku przepisał mi aromek.
Może też mi pękły mam nadzieję pozdrawiam
Ja mam zapisane od 2dc przez 5 dni po jednej tabletceJakie dawkowanie aromka miałyście ?
Ja mam zapisane od 2dc przez 5 dni po jednej tabletceJakie dawkowanie aromka miałyście ?
A jaka brałaś dawke aromku ?Tak, obecnie 15tc pomógł za 6 cyklem
Ja mam Aromek od 3 do 9 dnia cyklu jedna tabletka dziennie przez 6 dni - dawka 2.5mg. A Ty?A jaka brałaś dawke aromku ?
Ja brałam dwa cykle od 3 do 7 dc pp 2,5 A teraz brałam 5mg dzisiaj mam wizytę u gin zobaczymy co powie. Mówiła mi że do 6cykli pomaga A potem wysyła do kliniki. No zobaczymy przy pierwszym dziecku udało się w drugim cyklu z aromkiem.
reklama
A po jakiej dawce udało Ci się zająć w ciążę z pierwszym dzieckiem? Ja nie mam jeszcze dzieci, jedynie dwa poronienia. Przeraża mnie to że trzeba za każdym razem stosować leki jeśli będę chciała mieć więcej dzieciJa brałam dwa cykle od 3 do 7 dc pp 2,5 A teraz brałam 5mg dzisiaj mam wizytę u gin zobaczymy co powie. Mówiła mi że do 6cykli pomaga A potem wysyła do kliniki. No zobaczymy przy pierwszym dziecku udało się w drugim cyklu z aromkiem.