reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Aromek

reklama
reklama
O to super 😉
Ja idę dopiero 7 stycznia do lekarza i mam nadzieję że również mi pomoże. U mnie 2 cykle na clo owu była lecz pęcherzyki nie pękały. Powiem że zamiast zastrzyku przepisał mi aromek.
Może też mi pękły mam nadzieję 😘 pozdrawiam 😘
U mnie były pecherzyki i po cło i po lametta tylko drugi lekarz stwierdził za skoro udalo sie zajść w ciążę i poronilam i endo akurat w dniu kontroli było 6mm mam niedobor progesteronu 2 cykl biorę sam duphaston i endo w 11dc.bylo 9mm

Ja brałam dwa cykle od 3 do 7 dc pp 2,5 A teraz brałam 5mg dzisiaj mam wizytę u gin zobaczymy co powie. Mówiła mi że do 6cykli pomaga A potem wysyła do kliniki. No zobaczymy przy pierwszym dziecku udało się w drugim cyklu z aromkiem.

reklama
Ja brałam dwa cykle od 3 do 7 dc pp 2,5 A teraz brałam 5mg dzisiaj mam wizytę u gin zobaczymy co powie. Mówiła mi że do 6cykli pomaga A potem wysyła do kliniki. No zobaczymy przy pierwszym dziecku udało się w drugim cyklu z aromkiem.
A po jakiej dawce udało Ci się zająć w ciążę z pierwszym dzieckiem? Ja nie mam jeszcze dzieci, jedynie dwa poronienia. Przeraża mnie to że trzeba za każdym razem stosować leki jeśli będę chciała mieć więcej dzieci 😔

Do góry