reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Aromek

reklama
reklama
O to super 😉
Ja idę dopiero 7 stycznia do lekarza i mam nadzieję że również mi pomoże. U mnie 2 cykle na clo owu była lecz pęcherzyki nie pękały. Powiem że zamiast zastrzyku przepisał mi aromek.
Może też mi pękły mam nadzieję 😘 pozdrawiam 😘
U mnie były pecherzyki i po cło i po lametta tylko drugi lekarz stwierdził za skoro udalo sie zajść w ciążę i poronilam i endo akurat w dniu kontroli było 6mm mam niedobor progesteronu 2 cykl biorę sam duphaston i endo w 11dc.bylo 9mm

Ja brałam dwa cykle od 3 do 7 dc pp 2,5 A teraz brałam 5mg dzisiaj mam wizytę u gin zobaczymy co powie. Mówiła mi że do 6cykli pomaga A potem wysyła do kliniki. No zobaczymy przy pierwszym dziecku udało się w drugim cyklu z aromkiem.

reklama
Ja brałam dwa cykle od 3 do 7 dc pp 2,5 A teraz brałam 5mg dzisiaj mam wizytę u gin zobaczymy co powie. Mówiła mi że do 6cykli pomaga A potem wysyła do kliniki. No zobaczymy przy pierwszym dziecku udało się w drugim cyklu z aromkiem.
A po jakiej dawce udało Ci się zająć w ciążę z pierwszym dzieckiem? Ja nie mam jeszcze dzieci, jedynie dwa poronienia. Przeraża mnie to że trzeba za każdym razem stosować leki jeśli będę chciała mieć więcej dzieci 😔

Do góry