Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To już musi zająć się tym specjalista. Ja przy pco brałam aromek i w ciążę zaszłam z policystycznego jajnikaU mnie ewidentnie coś przestało działać...
W drugim cyklu przy 5mg aromkuA po jakiej dawce udało Ci się zająć w ciążę z pierwszym dzieckiem? Ja nie mam jeszcze dzieci, jedynie dwa poronienia. Przeraża mnie to że trzeba za każdym razem stosować leki jeśli będę chciała mieć więcej dzieci
A w którym dniu cyklu zaszłaś?W drugim cyklu przy 5mg aromku
Ok. Ja zaszlam w marcu dopiero w cyklu po odstawieniu aromka. A bralam 4 cykle i nie zaszlam. Niestety u mnie jest tez problem z donoszeniem ciazy. Mialam teraz niedawno poronienie, to juz moje trzecieA w którym dniu cyklu zaszłaś?
Ok. Ja zaszlam w marcu dopiero w cyklu po odstawieniu aromka. A bralam 4 cykle i nie zaszlam. Niestety u mnie jest tez problem z donoszeniem ciazy. Mialam teraz niedawno poronienie, to juz moje trzecie
Rozumiem, ja też poroniłam już dłuższy czas temu, ale patrz w przyszłość a nie w przeszłość. Wszystko będzie dobrze, wierze że wszystko zakończy się dobrzeOk. Ja zaszlam w marcu dopiero w cyklu po odstawieniu aromka. A bralam 4 cykle i nie zaszlam. Niestety u mnie jest tez problem z donoszeniem ciazy. Mialam teraz niedawno poronienie, to juz moje trzecie